Mijn naam is Britt Planken en al 22 jaar lang geniet ik van al het moois dat deze wereld te bieden heeft. Ik zie mijzelf graag als een kleine avonturier die met een grote glimlach op haar gezicht probeert om op haar eigen manier bij te dragen aan een positievere en dus betere wereld. Een aantal jaar geleden ben ik van het vertrouwde Vlaardingen naar Florida verhuisd om daar een jaar high school te doen. Het voelde geweldig om uit mijn comfort zone te stappen en dus volgden er stages in Mexico en Valencia en een semester in Barcelona dankzij mijn opleiding hbo Hotel- en Eventmanagement. Schrijven, reizen, lezen en fotografie zijn mijn hobby’s, maar lachen is wat ik het liefst doe.

Michel van Velzen en ik kennen elkaar al een aantal jaar en toen wij samenwerkten voor De Winkel van de Toekomst (november 2013, red.) kwam het project WithLove ter sprake. Aangezien ik een leuke afstudeerplek zocht en The MindOffice een enthousiaste stagiaire kon gebruiken, stond al snel vast dat ik onderzoek zou doen naar een concept voor een WithLove evenement.

Sinds een aantal weken heb ik mijn eigen plekje in The MindOffice en geniet ik van de veelzijdigheid van mijn collega’s. Het fijnste vind ik het kleine team in combinatie met de verschillende services die TMO te bieden heeft. Mijn scriptie moet natuurlijk geschreven worden, maar doordat ik echt geloof in de kracht van WithLove ben ik vooral bezig met dit concept te ontwikkelen. Zo ben ik druk bezig met het vormen van een WithLove community zodat anderen ons kunnen helpen de hedendaagse positiviteit te vergroten. Dagelijks heb ik afbeeldingen voor de website nodig en het is dan ontzettend handig dat onze ‘visuele afdeling’ deze op maat kan maken, terwijl de programmeurs mij helpen de website te optimaliseren. Aan creatieve ideeën is hier op kantoor geen gebrek en de uitdaging zit hem in het juiste idee op het perfecte moment uit te voeren. Ik prijs mijzelf gelukkig dat ik de kans heb gekregen om mijn afstudeeronderzoek aan WithLove te verbinden. Ik zit hier helemaal op mijn plek en kom elke dag met veel plezier naar de Westhavenkade 46 toe.

Nu u mij een beetje heeft leren kennen vindt u het misschien leuk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelen van WithLove. Deze kunt u vinden op de website www.withloveworldwide.com en op Facebook, Instagram en Twitter.

WithLove,

Britt

The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743