Vrijdag 22 mei was het weer zo ver: de jaarlijkse Cruyff Foundation Cup vond plaats in het Olympisch Stadion te Amsterdam en wij waren erbij!

Het doel van de Cruyff Foundation Cup is fondsen te werven voor de gehandicapte jeugd. Een ontzettend mooi doel vinden wij, en wij deden dan ook graag voor de tweede keer mee met het team van onze partner The Future Group. Het was mooi weer, onze teamgenoten waren ontzettend gezellig en we waren vastbesloten niet weer alles te verliezen zoals we verleden jaar wel hadden gedaan.

De hoofdactiviteit was voetbal, want het evenement heet natuurlijk niet voor niets de Cruyff Foundation Cup. Er werd zes tegen zes gespeeld, 15 minuten lang en dat vier keer. Ook deden we mee aan een quiz, speelden we tafelvoetbal en waren er twee activiteiten (zitvolleybal en rolstoelbasketbal) om invalide sporters beter te begrijpen, en te voelen hoe zwaar sporten met een beperking kan zijn.

De dag ging - zoals dat met alle leuke dingen gaat - ontzettend snel voorbij. Uiteraard scoorden we een foto met Johan Cruyff himself en nog wat andere voetballegendes. Na de wedstrijden trad Dries Roelvink op en genoten we met een biertje en broodje kroket van de gezellige sfeer.

Helaas hebben we ook dit jaar niets gewonnen, maar daar gaat het natuurlijk niet om. Wij zijn blij dat we een bijdrage aan de Cruyff Foundation hebben geleverd, want “samen zorgen we ervoor dat geen enkel kind buiten spel staat”. En dat is een heel mooi streven.Michel van Velzen samen met de legendarische nummer 14, Johan CruijfThe MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743