MOCNIKOVA raakt de vrouw in haar fashionhart
Mocnikova is een nieuw en uniek tassenmerk voor de zelfbewuste vrouw. Met veel passie en precisie worden de trendy tassen gemaakt door ambachtslieden in de kleinere lokale ateliers. Uiteraard wordt er uitsluitend gewerkt met hoogwaardig leer en luxe materialen en worden er maar een paar tassen van hetzelfde ontwerp gemaakt. Wie zichzelf wil verwennen met een Mocnikova tas kan terecht bij Zivaci; de online winkel met een levensechte productbeleving.

Ontstaan van Mocnikova
John Mocnik, ondernemer in hart en nieren, was in 2014 met zijn vrouw in Siena - Italie, alwaar zij op zoek was naar een mooie handgemaakte leren tas. De teleurstelling was groot toen bleek, dat de meeste winkels zich richten op massaproductie. Bij toeval echter kwamen zij in een klein zijstraatje uiteindelijk toch terecht bij een echt ambachtelijk tassenwinkeltje, gerund door de familie, waar de eigenaar in zijn atelier de tassen zelf maakt. Deze ervaring inspireerde John meer van deze ambachtelijke ateliers te vinden. In deze missie is hij geslaagd en Mocnikova was een feit.De Mocnikova ateliers

De Mocnikova tassen worden met veel zorg, aandacht en precisie gemaakt door echte ambachtslieden in de kleinere lokale ateliers. Het gebruik van hoogwaardige materialen is de standaard en de tassen worden vervaardigd van plantaardig gelooid, boterzacht kalfsleer. Ook de productieprocessen zoals het lijmen, worden op een milieuvriendelijke wijze uitgevoerd, zodat de waardering voor het oude ambacht en het het milieu hand in hand gaan.

Waar te koop?
De Mocnikova tassen zijn te koop via Zivaci, waar online shoppen een levensechte productbeleving is. Er zijn slechts enkele stuks van dezelfde tas verkrijgbaar waardoor er een continue vernieuwend aanbod van tassen en modellen van vergelijkbare kwaliteit is. Houd hiervoor de website Mocnikova.com, zivaci.eu en de Facebook pagina in de gaten.

"Ben je opzoek naar een tas van hoge kwaliteit die niemand anders heeft? Dan is de Mocnikova tas misschien wel de tas voor jou! Want zelf nou zelf, een vrouw zonder een mooie en unieke tas voelt zich toch niet compleet?" – John Mocnik

www.mocnikova.nl

Bron: NLpersberichten.nl.


The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743