De afgelopen periode is er weer heel veel bij The MindOffice gebeurd. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar we gaan het toch proberen! In deze blog leest u de belangrijkste ontwikkelingen van de afgelopen tijd.

Om te beginnen is ons kantoor volledig onder handen genomen. Het uiterlijk weerspiegelt nu nog beter het innerlijk van ons bedrijf. De muren zijn geverfd en de TMO-kleuren zijn in alle ruimtes terug te vinden, de vloeren zijn volledig vernieuwd, de bureaus zijn vervangen door strakke, houten werkbladen en er is meer werkruimte bijgekomen. Als kers op de taart prijkt er een 3D logo van The MindOffice aan de muur. Onze nieuwe office zorgt voor nóg meer inspiratie. Kom gerust een keertje langs om het nieuwe kantoor te bewonderen!

Waar wij ook trots op zijn is de IKV communicatie-pitch die wij hebben gewonnen. Wij mogen ons plan uitwerken en gaan een platform bouwen waarop alle IKV-leden informatie op maat kunnen vinden en waarmee ook een jongere doelgroep bereikt wordt. Door het winnen van deze pitch mogen wij drie jaar lang alle communicatie – zowel intern als extern – verzorgen voor het IKV. We kunnen niet wachten om voor hen aan de slag te gaan!


Verder zijn wij aan de slag gegaan met Waterweg Werkt! Regionale Open Bedrijvendag . Dit van oorsprong Vlaardingse evenement is inmiddels uitgegroeid naar Schiedam en Maassluis. Om dit evenement wat meer uitstraling te geven hebben wij een nieuw logo, nieuwe huisstijl én vernieuwd platform gerealiseerd. Dit platform zal op de dag zelf ook een functie hebben. Zo kunnen deelnemers en bezoekers onder andere de route uitstippelen, worden de bedrijven in de buurt weergeven en kan men inchecken bij bedrijven. Kijk voor meer informatie op http://waterwegwerkt.nl.Zoals u misschien wel weet zijn wij nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van Vlaardingen24. Omdat de site zo goed loopt en Maassluis24 ook een schot in de roos bleek te zijn, is Lokaal24 inmiddels ook voor onze stadsburen beschikbaar in de vorm van Schiedam24. Natuurlijk hebben wij een functionele website voor Schiedam24 gemaakt die mooi aansluit op de web-zusjes van de nieuwswebsite. De nieuwe website is te bewonderen via http://schiedam24.nl.

De Vakantiebieb is een app voor kinderen en volwassen waarop e-boeken tijdens de vakantieperiode gratis gelezen kunnen worden. Wij hebben ons dit keer op de campagne gericht, en hopen dat we kunnen bijdragen aan een vakantie vol leesplezier. Meer informatie vindt u op http://www.vakantiebieb.nl.

Voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken hebben wij al meerdere websites gemaakt op het gebied van beurzen. Klik hier om ons eerste project voor het CBI Rijksoverheid te zien en klik hier voor de website die wij maakten voor de Seafood From Indionesia beurs! Overigens is deze samenwerking nog lang niet voorbij; meer websites van onze hand zullen volgen voor aankomende beurzen!

Of u het nu gelooft of niet, op kantoor zijn wij allemaal tot op zekere hoogte gek op sporten. Voor ClubFit, een persoonlijke sportschool in Vlaardingen, zetten wij een campagne op om leden te werven op lokaal niveau. De campagne richt zich op samen fit zijn en persoonlijke begeleiding. Inschrijven kan via http://www.club-fit.nl/samenfit/.


Een ander project dat wij met veel plezier aan het uitwerken zijn is in opdracht van Qqore. Voor dit bedrijf maken wij een platform waarop huurders van kantoorpanden de panden online kunnen zetten, waarna huurders er direct op kunnen reageren. Geen makelaar of andere tussenpersoon dus! De website komt binnenkort online.

Ook onze eigen website wordt regelmatig onder handen genomen, en het is weer tijd voor een make-over. De komende periode zullen er veranderingen op het gebied van interactie en beleving optreden, die ervoor zorgen dat de website helemaal 2015-proof is.

Tot slot hebben we de portfolio op onze website weer aangevuld met projecten waar wij erg trots op zijn! Het regent tevreden klanten op kantoor. We kunnen met trots zeggen dat het heel goed gaat met The MindOffice en we hopen nog veel voor onze (toekomstige) klanten te mogen betekenen.

The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743