Als digital agency en full-service reclame bureau helpen wij talloze bedrijven en particulieren met het realiseren van projecten. Op deze manier kunnen we niet alleen een bijdrage leveren aan goedwerkende platforms, toffe concepten en mooie designs, maar komen we ook met ontzettend veel verschillende soorten organisaties in aanraking. Wij zijn altijd trots op onze klanten en de passie die zij voor hun projecten hebben, en uiteraard komen er ook projecten voorbij waarvan wij denken; “Hé, dat is écht handig!”. Projecten die na de realisatie ervan voor veel mensen iets kunnen betekenen en lastige zaken misschien iets gemakkelijker kunnen maken. Een voorbeeld van zo’n project is Qqore, een vastgoedplatform waar wij in geloven en in investeren.

Als je voor je onderneming op zoek bent naar een bedrijfspand zie je soms door de bomen het bos niet meer en kun je stuiten op een scala aan problemen. Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat de foto’s die makelaars laten zien een onvolledig beeld geven van een pand en de uiteindelijke bezichtiging voor niets is geweest. Qqore biedt huurders en kopers de mogelijkheid om objecten te vergelijken met een speciale vergelijkingsmodule en verschaft heldere foto’s en films van objecten (360° presentaties) zodat de klant goed weet wat hij kan verwachten. Daarnaast kan de klant via Qqore in contact komen met een hoogwaardig en flexibel netwerk aan vastgoedpartners en is het mogelijk om direct contact te hebben met eindbeslissers zodat er kostbare tijd bespaard kan worden. Naast deze diensten is een fijne bijkomstigheid van Qqore dat een huurder/koper ook de expertises van derden kan inzetten via de one-stop-shop, waarmee eigenlijk alles geregeld kan worden omtrent het pand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inrichting, plattegronden en het aanvragen van energielabels.

Om Qqore succesvol te maken zijn wij op dit moment bezig met de website. Dit zal resulteren in een stijlvol vormgegeven platform waarmee aanstaande huurders en kopers direct in contact kunnen komen met de eigenaars van de panden en waar alle informatie met betrekking tot het (ver)huren en (ver)kopen via Qqore op te vinden zal zijn. De website wordt van onder tot boven ontworpen en gerealiseerd door The MindOffice en daarnaast verzorgen wij ook alle visuele vormgeving, van logo en huisstijl tot aan het drukwerk voor Qqore.

Wij zijn overtuigd van de kracht van deze onderneming en kijken er naar uit het resultaat binnenkort aan u te presenteren!

Hieronder vindt u alvast een voorproefje...

The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743