Hoewel sommige autobestuurders anders doen vermoeden, krijgt men een rijbewijs niet bij een pak melk kado. Naast het succesvol afleggen van een theorie-examen moet een leerling ook heel wat uren onder begeleiding van een instructeur in een lesauto rijden, alvorens het praktijkexamen kan worden aangevraagd. Het is daarom erg belangrijk dat je als leerling een rijschool kiest die bij jou past, maar met meer dan 8.000 autorijscholen in Nederland wordt het selecteren er niet makkelijker op. Daar heeft RijschoolReview.nl iets op gevonden!

Op RijschoolReview.nl vind je een overzicht van alle autorijscholen in Nederland. Dit enorme aanbod kan eenvoudig worden verfijnd met behulp van filters. Daarnaast is het mogelijk om als (oud-)leerling een beoordeling over een rijschool te schrijven. Nadat deze wordt gecheckt door de beheerders van de website is deze openbaar voor iedere bezoeker. Zo zie je in één oogopslag welke autorijscholen aan jouw eisen voldoen én wat anderen ervan vinden.

Voor RijschoolReview.nl heeft The MindOffice de technische realisatie voor haar rekening genomen. Dit heeft zich bijvoorbeeld vertaald naar de interactieve Google Maps-koppeling op de hoofdpagina, waarmee rijscholen eenvoudig met elkaar kunnen worden vergeleken. Ook de zoekfuncties, filteropties en beschikbare widgets voor autorijscholen zijn functionaliteiten die wij hebben geïmplementeerd.

RijschoolReview.nl draait volledig op het nieuwe CMS Iris van The MindOffice!

The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743