Wie ben je en wat doe je? 
Brenda Heidinga, coördinator Communicatie. Ik ben o.a. verantwoordelijk voor het ledenblad, de website en digitale nieuwsbrieven van vakbond Abvakabo FNV.

Hoe is Abvakabo FNV bij The MindOffice terecht gekomen?
Via de opmaak van het personeelsblad. Vorig jaar is het personeelsblad Ab omgevormd tot een digitale variant. De vormgeving daarvan vond ik speels en erg geschikt om digitaal te bekijken. Ik vond dat er erg goed werd nagedacht over wat goed werkt op een beeldscherm.

Wat hebben ze voor jullie gedaan?
Ons externe blad, het Abvakabo FNV Ledenblad, bestaat uit een papieren en een digitale variant. De digitale versie was niet meer dan een bladerbare PDF en ik vond dat dat beter kon. Voor die doorontwikkeling heb ik The MindOffice gekozen. In hun presentatie benadrukten ze hoe belangrijk het delen van artikelen is. Ik vond het daarnaast ook van belang dat de digitale versie qua opmaak lijkt op zijn papieren grote zus, en dat het overzetten niet teveel tijd kost.

Hoe zijn de resultaten?
Het eerste digitale blad is inmiddels verschenen. De reacties zijn positief en het ‘blad’ is al goed geleden.

Wat is de kracht van The MindOffice?
De combinatie van vormgeving en digitale kennis vind ik een prettige combinatie.

What is on your mind?
Alles kan altijd beter. Dus dat zit voortdurend in mijn gedachten: hoe kan het blad beter, hoe kan de digitale versie beter, hoe loopt onze website? En hoe doen we dat allemaal in te weinig tijd.|
En persoonlijk: de vakantie komt eraan: lekker naar Cyprus met het gezin. Tijd voor elkaar en lekker in de zon, heerlijk!

De vraag van de vorige persoon in de stoel is: “Wat zijn jouw ambities?”
Nog beter worden in mijn vak: communicatie. Meedenken, adviseren, middelen verbeteren, en een team met collega’s aansturen. Daar ben ik nog niet in uitgeleerd…

Jouw vraag voor de volgende persoon in de stoel is…
Wat zou je in je werk over willen doen, als je die kans kreeg?

The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743