Wie ben je en wat doe je? 
Ik ben Juliette Rieff-den Boer (41 jaar), communicatieadviseur en redacteur bij mijn eigen bedrijfje Text Direct. Bovendien ben ik de mamma van Jelle (10), Lieke (8) en Mare (6), geef ik hockeytraining en bak ik graag taarten. Ik heb bijna twintig jaar ervaring als communicatieadviseur en redacteur aan werkgevers- en bureauzijde. Mijn opdrachtgevers zijn zeer divers. Ik schrijf met veel plezier ondernemersinterviews en zakelijke teksten voor het relatiemagazine van Flynth, maar ook de webteksten van Het Roze Wolkje en de flyer van Familietheater Flamingo zijn van mij hand. Het maakt niet uit of het om een grote of kleine opdracht gaat, ik duik graag in de materie en ga aan de slag. Het geeft mij energie om te verwoorden wat de opdrachtgever wil vertellen. Met als uitkomst een heldere, prettig leesbare tekst, die je raakt.

Hoe ben je bij The MindOffice terecht gekomen?
Een van de eigenaren, Michel van Velzen, was mijn collega bij Adequaat Communicatie | vM Design. Samen kwamen we tot mooie, innovatieve oplossingen voor onze klanten. Toen Michel voor zichzelf begon, hebben we onze samenwerking voortgezet. Als communicatieadviseur raad ik al mijn opdrachtgevers The MindOffice aan. Dan weet ik zeker dat ze iets goeds, innovatiefs en moois krijgen voor een eerlijke prijs. Ik ben trots op wat Michel en de andere creatieve geesten van The MindOffice allemaal hebben bereikt. Petje af!

Wat voeg jij toe?
Ik geloof sterk in het idee dat je samen sterker bent, maar ook creatiever en innovatiever. Bij een goed concept, een mooi ontwerp en een briljant idee hoort gewoon een pakkende tekst. Die tekst kan ik schrijven.

Wat is de kracht van The MindOffice?
Deze jonge ondernemers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zijn innovatief, creatief en hebben oog voor detail. Maar bovenal hebben ze plezier in wat ze doen, en dat voel je en zie je terug in hun werk.

What is on your mind?
Ik zou graag nog wat leuke nieuwe opdrachtgevers aan mijn portfolio toe willen voegen. Zoek jij nog een tekstschrijver of heb je communicatieadvies nodig? Je weet me nu te vinden bij The Mind Office.

Jouw vraag voor de volgende persoon in de stoel is…
Waarvan gaat jouw creatieve hart sneller kloppen?

The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743