De opdrachtgever 
Twee jonge dames uit de regio Rotterdam besluiten hun passie door te vertalen naar een serieus bedrijf. De liefde voor hun eigen kinderen en de wetenschap dat iedere ouder dat heeft gaf hun genoeg vertrouwen om de stap te nemen. En als je het doet, dan moet je het goed doen… Met die wetenschap kwamen de dames bij ons aan tafel zitten. Samen met hun gingen wij het avontuur aan.

Onderzoek
Zoals gezegd hadden de dames een goed beeld bij het gevoel dat de site moest uitstralen. Maar sloot dit beeld aan bij de belevingswereld van de toekomstige klanten? Met de eerste schetsen van de website gingen wij de straat op! Naast het peilen van het juiste gevoel stelde we mensen wat vragen, vragen die later in het proces in de interactie belangrijk bleken te zijn.

Design
Een uitdaging was het zeker te noemen. Speels, toch zakelijk. Kinderlijk, maar toch rustig. De dames hadden een mooie collage gemaakt met sfeerbeelden. De collage is omgezet in een mooi digitaal jasje voor de webshop. De kleuren zorgen voor het frisse gevoel in de website en de kleine tekeningen creëren het speelse effect. Een schot in de roos!

De bouw

Zoals vele van onze projecten hebben we Koterkamertje vanaf de grond af gebouwd. In combinatie met ons CMS Iris is het dus een volledig door The MindOffice ontwikkelde website. De kleine bewegende elementen en creatieve knopjes geven de website een moderne uitstraling qua techniek.
Het zijn de kleine dingen…
Het zijn vaak de dingen die niet in eerste instancie opvallen die het verschil maken in een website. Deze elementen zijn zo natuurlijk dat je ze eigelijk pas merkt als ze weg zijn. Daarnaast hebben we wat “grappige” dingen in de site proberen te verwerken. Zo vliegt de vlinder op de site weg, als er met de muis overheen gegaan wordt en bewegen de schilderijlijsten op de voorpagina. Een stukje humor zie je ook terug in de 404-error pagina, een pagina waarvan we hopen dat je hem nooit zal zien.
The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743