Hoi, ik ben Lynne! Ik studeer al vier jaar met veel plezier Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam en ben nu bezig met de laatste loodjes om mijn welverdiende diploma in handen te krijgen. Bij The MindOffice heb ik voor Waterweg Werkt! een communicatiestrategie uitgewerkt om het bezoekersaantal van de Regionale Open Bedrijvendag te vergroten.

Lange tijd heb ik gezocht naar iets wat ik écht wil worden en mijzelf ook na mijn 50ste nog zie doen. In de PR/reclame wereld heb ik dit eindelijk gevonden! Hier kan ik mijn creativiteit kwijt en met veel enthousiasme werken aan verschillende projecten, waardoor het werk voor mij altijd uitdagend en interessant zal blijven.

Als ik later ‘groot’ ben wil ik graag in de PR/reclame wereld (blijven) werken. Ik heb een ‘get shit done’ mentaliteit en ga probleemoplossend te werk, wat goed van pas komt in deze branche. Ik hoop mijzelf te ontwikkelen tot een succesvolle communicatiestrateeg. Hopelijk ben ik over een aantal jaren omringd door inspirerende collega’s, werk ik aan toffe projecten en behaal ik goede resultaten voor de opdrachtgevers.

The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743