Verleden week woensdag was het de beurt aan ons en onze buren De Glasparel om de Open Coffee te hosten. Dat dit een groot succes was blijkt wel uit de record opkomst van ruim 80 gasten!

Tijdens de voorbereidingen hadden we naast het uitgebreide opruimen ook inspirerende posters uitgeprint in de stijl van een van onze projecten: WithLove. Bijpassende visitekaartjes werden die ochtend nog snel bij de drukker opgehaald en het hele team van The MindOffice had zich klaargemaakt om het inmiddels bekende netwerkevenement te verzorgen.

Het was goed weer dus de Open Coffee was letterlijk in de open lucht. Uiteraard konden de gasten ook een kijkje nemen bij De Glasparel en bij ons op kantoor, want we hadden natuurlijk niet voor niets opgeruimd.

Linda van der Weijde (eigenaresse van De Glasparel) beet het spits af. Zij vertelde onder andere dat haar Bed & Breakfast zijn naam te danken heeft aan het feit dat het pand een voormalige glasparelfabriek is. Vervolgens sprak onze eigen Dimar van Overdijk de gasten toe en legde de nadruk op ‘ondernemen met liefde’, waarna onze stagiaire Britt Planken het concept WithLove uitlegde.

Bij Erna’s Tasty Food hadden we heerlijke zoetigheden besteld met het logo van De Glasparel, WithLove en The MindOffice er op. En dankzij de flinke dosis glitters in de koekjes konden we aan de glinsterende lippen zien dat deze de gasten goed smaakten.

Het was een gezellige ochtend waarbij er veel is genetwerkt. Wij zijn blij met de positieve reacties die wij hebben ontvangen! Bij deze alvast een selectie van de foto’s die tijdens de Open Coffee zijn genomen.

Wij zullen alle foto’s binnenkort op onze > Facebook-pagina < plaatsen!

 


Fotografie: www.ianvennik.nl


The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743