Al tijden was onze designer Ko bezig met een ontzettend leuk project, namelijk het verzorgen van een huisstijl voor een startend sushibedrijf in Naaldwijk. Sushi People verzorgt sushi van uitstekende kwaliteit en daar willen wij ons natuurlijk graag voor inzetten. Want ook wij bij The MindOffice zijn gek op dit Japanse lekkers!

Tijdens onze eerste ontmoeting met de oprichter van Sushi People was er gelijk een klik en aan de grote tafel op kantoor hoorden wij zijn plannen aan. Daar konden we zeker wel wat mee en er werd besloten dat Ko dé persoon was voor dit project.

Ko maakte een fantastisch logo waar je vanzelf vrolijk van wordt. Sushi People geeft graag een creatieve draai aan de gerechten en dus kreeg ook Ko creatieve vrijheid. De enige voorwaarde was een groen element zodat de link naar het Westland duidelijk is.  Het logo zie je terug op de bezorgbak op de scooters, de gevel, ramen, stoepborden en zelfs op de petjes van de werknemers.

Nadat de website helemaal gereed was hebben wij de Facebookmarketing voor Sushi People opgestart, en met succes! Het bedrijf liep meteen zo goed dat zelfs onze eigen Dimar een dagje heeft geholpen met bezorgen.


Bekijk de website van Sushi People Westland HIER.

The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743