Wie ben je en wat doe je?
Ik ben Vanessa de Baan en ben sinds augustus gestart als zelfstandig professional op het gebied van secretariële, communicatieve en management ondersteuning. Ik voel mij als een vis in het water als ik kan regelen, organiseren, ontzorgen en daarbij de …. op de ‘i’ kan zetten. Ik houd van afwisseling in mijn werk. Daarbij wil ik ouderwetse kwaliteit in een nieuw jasje bieden. Dus de service en klantgerichtheid van vroeger met de techniek van vandaag J.

Hoe ben je bij The MindOffice terecht gekomen?
Ik ken The MindOffice door de maandelijkse bijeenkomsten van Open Coffee Vlaardingen. Eind augustus ben ik met Michel aan de praat geraakt, heb ik een bezoekje gebracht aan The MindOffice en heb ik even bij hen in de keuken mogen kijken. Ik kwam kennis maken met het team en ik mocht gewoon blijven zitten toen de volgende afspraak kwam. Ontzettend leuk! Je krijgt gelijk een indruk van de ongedwongen sfeer en het enthousiasme waarmee The MindOffice aan de slag gaat.


Wat heeft The MindOffice voor jou betekent tot nu toe?
Ik heb The MindOffice nog beter leren kennen door  mijn tijdelijke aanwezigheid bij HHP-professional, een klant van The MindOffice. Tijdens mijn werkzaamheden hier heb ik nauw contact gehad met Michel van Velzen. Het makkelijke schakelen, de hoge servicegraad en het meedenken heeft mijn verwachtingen meer dan waar gemaakt! Fijn om met The MindOffice samen te werken!

Wat is de kracht van The MindOffice?
Zoals ik al aangaf is The MindOffice sterk in het meedenken, de klantvriendelijkheid en het makkelijke schakelen. Kortom, als je iets vraagt, is snel duidelijk wat er verwacht wordt. En, last but not least, de kwaliteit is hoog. Ondanks het presteren onder tijdsdruk i.v.m. krappe deadlines, lukt het keer op keer om tijdig, goed werk af te leveren.

What is on your mind?
What’s on my mind? Lastige vraag…. Stiekem hoop ik ooit weer met The MindOffice samen te werken in een team. Nu ben ik in dienst van een van hun opdrachtgevers. Hopelijk werken we ooit gezamenlijk aan een project. Met The MindOffice moet dat project dan wel goed komen. Ik kijk er stiekem nu al naar uit!

Wat zijn jouw ambities?
Mijn ambities? Ik ben nog maar net als zelfstandig professional bezig en mijn ‘Number One’-ambitie is natuurlijk mijn bedrijfje een succes maken. Daarnaast wil ik heel graag mijn klanten ontzorgen, de druk van de ketel afhalen.

De vraag van Brenda Heidinga, die de vorige keer in de stoel zat, luidt: ‘Wat zou je in je werk over willen doen, als je die kans kreeg?’
Ik heb wel spijt van een paar carrièrestappen, maar tegelijkertijd hebben die stappen mij wel ervaring, levenswijsheid en kennis opgeleverd. Dus eigenlijk wil ik helemaal niets over doen. Zonder mijn carrière had ik nu niet gestaan waar ik nu sta. Dus langs deze weg bedank ik graag alle werkgevers die ik heb gehad om mij de leerweg te bieden die ik nodig had om nu als zelfstandig professional te kunnen beginnen. Daarbij niet vergetend mijn netwerk waardoor ik nu als zelfstandige mijn brood kan verdienen.

Jouw vraag voor de volgende persoon in de stoel is…
Social Media is op dit moment echt een trend binnen ondernemend Nederland en daarbuiten. Gebruik jij al Social Media en hoe zet jij dat in? Heb je daarvoor een Social Media code voor de werknemers (als je die hebt). Wat heeft het jouw onderneming gebracht?

The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743