Op 1 januari jl. zijn de ZEL en ELO gefuseerd en gaan door onder de naam ZEL (Zorgorganisatie Eerste Lijn).

De ZEL faciliteert en ondersteunt de regio en haar eerstelijns zorgverleners bij de realisatie en het verbeteren van complexe multidisciplinaire samenwerking en het implementeren van (landelijk) beleid. Door de gecombineerde expertise van beide organisaties is het mogelijk om in lijn met de vele ontwikkelingen in de zorg nog beter de verbinding te leggen tussen alle eerstelijns zorgverleners en tussen de eerste lijn en gemeenten, ziekenhuizen en verpleging en verzorging.

The MindOffice is na een zorgvuldige selectie procedure uitgekozen als de partij om het nieuwe overkoepelende logo te ontwerpen en deze door te vertalen naar alle huisstijlmiddelen... Van o.a. de website tot aan het jaarverslag en van de visitekaartjes tot aan de enveloppen. The MindOffice laat hier weer zijn rol zien als creatieve, meedenkende partner waar een solide identiteit mee opgebouwd kan worden.

Binnenkort volgen de eerste resultaten! 
The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743