Klant: GoBio!

    

GoBio! i.o.v. de KVK

In opdracht van de Syntens lanceerde The MindOffice de campagne voor GoBio!. We zijn trots dat we niet alleen de website voor GoBio! hebben mogen realiseren, maar ook alle campagnemiddelen.

Inmiddels is Syntens gefuseerd met de Kamer van Koophandel en hebben zij de campagne doorgezet.

Het programma GoBio!* ondersteunt MKB-ondernemers in Zuid-Holland in het vergroten en verzilveren van hun marktkansen op het gebied van biobased economie. Dat gebeurt door kennis over te dragen, individueel innovatieadvies te verstrekken, crosssectorale samenwerking op te zetten en relevante kennis- en ketenpartners aan te dragen.
Ervaringen uit eerdere projecten hebben aangetoond dat samenwerking in clusters en het ontwikkelen van nieuwe ketens de innovaties bevorderen, kennis vergroten en groei stimuleren. De innovatieadviseurs van GoBio! begeleiden de MKB-ondernemers in deze biobased trajecten.

*GoBio! is een samenwerkingsverband tussen de provincie Zuid-Holland, de gemeente Rotterdam en KvK en wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Europese Unie.


Animatiefilmpje wat wij maakte ter ondersteuning van het project GoBio! 


GoBio! doosjes met casekaarten. Ontwerp van het GoBio! doosje.Ontwerp, opmaak en Dtp van de GoBio! Casekaarten. (klik op afbeelding voor impressie.)Responsive design van de GoBio! website.Ontwerp Flyer GoBio!

Ontwerp Flyer GoBio!Ontwerp diversie rollbanners GoBio!De betrokken partijen GoBio!

Case gegevens

Klant
GoBio!

Diensten
campagne, strategie, design, responsive, website, animatie, filmpje, drukwerkThe MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743