Klant: The Future Group

    
TFG is een sterk ICT ondernemerscollectief, bestaande uit verschillende maatschappen. Het grootste expertisenetwerk in Nederland dat op deze kwalitatieve manier fysiek en exclusief met elkaar verbonden is. Een gedreven ondernemerscollectief van circa 200 maten, dat zich kenmerkt door haar oplossend vermogen naar opdrachtgevers. De maten en maatschappen trekken samen op in offerte trajecten, aanbestedingen, kennisdeling, events, het inkopen van diensten en hebben hun administratie, facturatie en debiteurenbeheer samengebracht in één maatschap kantoor, TFG.

The MindOffice heeft de huisstijl van de TFG al jaren in de vingers en bewaken hun uitingen op dagelijkse basis. Van Nieuwsbrief tot Rolbanner en van Flyer tot Relatiemagazine.

Bezoek project

Case gegevens

Klant
The Future Group

Diensten
huisstijl, drukwerk, marketing, magazine, rollbanner, nieuwsbrief, presentatieThe MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743