Klant: Vlaardingen24

    

Vlaardingen24

Het zal de trouwe lezers van Vlaardingen24 niet zijn ontgaan dat er een aantal veranderingen zijn doorgevoerd. Allereerst heeft de website een totaal nieuw uiterlijk gekregen. Nieuwe kleuren, een ander lettertype voor zowel de koppen als de tekst en een gloed nieuw en eigentijds logo. In dit project laat The MindOffice zich weer zien als een ware creatieve duizendpoot, alle disciplines die wij huisvesten komen namelijk aan bod.

Er zijn al meer veranderingen te zien, zo vindt u rechts op de website een lijstje met de best gelezen verhalen en een lijstje met de verhalen waarop het meest is gereageerd. Ook is de website nu 'responsive', hij past zich automatisch aan het scherm aan waarop u hem bekijkt, U ziet dus op uw mobiele telefoon heel iets anders dan op uw laptop! Op uw laptop is bijvoorbeeld het menu nog aan de linkerkant te zien; op een tablet of mobiele telefoon bereikt u het menu door op het zeshoekje te klikken onder het nieuwe 24-logo.

Veel is natuurlijk ook vertrouwd gebleven. De inhoud bijvoorbeeld, die gaat uiteraard nog altijd over het wel en wee van de Haringstad. Langzaam maar zeker zult u bij het lezen van verhalen gaan zien dat onder die verhalen linkjes verschijnen naar verhalen over hetzelfde onderwerp. Mocht u eens iets gemist hebben, dan kunt u eenvoudig terug in de tijd!

De kolom met de verhalen is iets breder geworden en, zoals al gezegd, het lettertype is veranderd. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat Vlaardingen24 nog pretttiger leesbaar is.

www.vlaardingen24.nl


Case gegevens

Klant
Vlaardingen24

Diensten
logo, huisstijl, identiteit, informatiesysteem, CMS, responsive, adaptive, bedrijvenplatform, SEOThe MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Treinstation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Westhavenkade 46
3131 AE Vlaardingen
(Door de poort 2e deur links)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01
Rabobank 1531.93.743