(online)Marketing

Marketing maakt het verschil. Door de juiste marketing- en communicatietools in te zetten kunt u uw omzet verhogen en zich onderscheiden van uw concurrenten. Het is aan u hoeveel marketingactiviteiten u uit handen wilt geven. In ieder geval verzekert u zich bij The MindOffice van een professionele en efficiënte marketingaanpak. Dat geeft u de ruimte om te ondernemen en uw sales te verhogen.

Efficiënt uw omzet verhogen
Veel ondernemers zijn niet op de hoogte van marktconforme tarieven voor bijvoorbeeld drukwerk, het ontwerpen van logo's, brochures, het maken van een website, apps, posters, instore materiaal etc. The MindOffice heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van dergelijke middelen. Een besparing is dan ook snel gemaakt.

Doelen stellen

Marketing en marketingcommunicatie zijn brede begrippen die niet altijd voor zich spreken. Wat kan marketing voor uw organisatie betekenen? Daarom is het belangrijk doelen te stellen. Soms gaat het om het verhogen van de naamsbekendheid of het creëren van een buzz, draagvlak of 'awareness' voor non-profit organisaties terwijl voor ondernemingen de doelen vaak sales gerelateerd zijn.

Online marketing
Online marketing is een ontzettend effectieve en resultaatgerichte manier om meer klanten te werven. Het is daarnaast budgetvriendelijk, denk bijvoorbeeld aan het versturen van nieuwsbrieven, het verzenden van e-mails en/of het opzetten van social mediacampagnes. The MindOffice is gespecialiseerd in resultaatgerichte marketingcampagnes. Voor onze klanten ontwikkelen wij onder andere nieuwsbrieven, direct emails, social media strategie en nieuwe websites die goed vindbaar zijn in Google.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan hiernaast uw vraag in en u krijgt antwoord binnen één werkdag.


Vrijblijvend advies nodig?"Door het inschakelen van The MindOffice haalt u als het ware een ervaren, professionele marketing manager in huis."
Michel van Velzen - Marketeer