Webshop

Het percentage van de mensen die online aankopen doen blijft stijgen. Internet is het belangrijkste kooporiëntatiemedium geworden. Hierdoor gaat de markt steeds meer over op online en neemt de concurrentie gestaag toe. Het is daarom belangrijk dat uw website zo gebruiksvriendelijk en conversiegericht mogelijk is ingericht.

Uw webshop voor mobiel, tablet en desktop
Iedereen heeft tegenwoordig overal toegang tot internet. Vanaf de smartphone, tablet en desktop worden aankopen gedaan. Daarom is het van groot belang dat uw webshop zo is ingericht dat deze voor elk apparaat goed wordt weergegeven. Uw webshop moet op zo’n manier zijn ingericht dat van elke aankoopimpuls gebruik kan worden gemaakt. The MindOffice kan dit voor u realiseren en voorziet uw webshop van de nieuwste technologie.

Makkelijk in gebruik
Een webshop wordt geleverd met een uitgebreid en gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). Via het systeem is het eenvoudig om uw website zelf bij te houden. Met het CMS kunt u zelf de keuze maken om ook andere informatie te beheren zoals uw online marketing, administratie, analyses, administratie en nog veel meer. Dit alles is mogelijk zonder technische kennis.

Op maat gemaakt
Wilt u een webshop in uw huisstijl dan kunt u kiezen voor een custom design site. Uw webshop beschikt dan over alle elementen zodat uw webshop op alle apparaten optimaal functioneert. Wilt u een compleet nieuwe huisstijl voor uw webshop? Ook dat is mogelijk.

Vindbaar voor uw doelgroep
Als u door uw doelgroep goed gevonden wilt worden op internet, is een hoge positie in Google noodzakelijk. Wanneer het lukt om hoog in Google te komen, neemt de kans op een conversie fors toe. Door middel van SEO (Search Engine Optimization) kan The MindOffice uw website goed vindbaar maken.  

Bron: CBS


Vrijblijvend advies nodig?"Een op maat gemaakte webshop levert hogere conversie op"
Michel Dierks - Web developer
Multitoolworld
Inspirationbags
Saintz and Sinnerz