ÉÉN WEBSITE VOOR DESKTOP, TABLET EN MOBIEL

Tegenwoordig maken mensen op verschillende manieren gebruik van internet, vooral door de opkomst van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Veel websites zijn hier echter niet voor gebouwd. U moet dan eindeloos scrollen en schuiven om de gewenste informatie in beeld te krijgen. De Slimme Website biedt uitkomst. Uw website wordt zó ontworpen dat de site zich aanpast aan het formaat van het apparaat waarop hij wordt bekeken. De site wordt automatisch smaller als hij wordt geopend op een smartphone en breder als de gebruiker achter een PC zit. Alle belangrijke informatie wordt overzichtelijk in beeld gebracht en is goed leesbaar.


UW WEBSITE EENVOUDIG BIJHOUDEN VIA GEBRUIKSVRIENDELIJK CMS.

De Slimme Website wordt geleverd met een uitgebreid, gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). U kunt, zonder uitgebreide technische kennis, eenvoudig zelf uw website bijhouden. Van teksten tot afbeeldingen, met dit CMS is uw website in een handomdraai weer up-to-date.

EIGEN VORMGEVING

Bent u geïnteresseerd in De Slimme Website en wilt u uw bedrijfsidentiteit behouden? Dat is mogelijk! Alle Slimme Websites zijn voorzien van het logo van de klant en de huisstijlkleuren. Wilt u een eigen ontwerp, dan kunt u kiezen voor een custom design site. Uw website wordt dan speciaal voor u op maat gemaakt en heeft alle functionaliteiten en voordelen die bij De Slimme Website horen.

BEHEER ZELF UW SEO

Wilt u dat uw bedrijf beter gevonden door de zoekmachines? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) bepaalt u zelf welke termen uw doelgroep in moeten vullen om bij uw onderneming uit te komen. U kunt deze termen eenvoudig zelf toevoegen in het CMS.

BEKIJK UW STATISTIEKEN

Wilt u dat uw bedrijf beter gevonden door de zoekmachines? Met zoekmachine optimalisatie (SEO) bepaalt u zelf welke termen uw doelgroep in moeten vullen om bij uw onderneming uit te komen. U kunt deze termen eenvoudig zelf toevoegen in het CMS.


Wij zijn The MindOffice!


Tegenwoordig maken mensen op verschillende manieren gebruik van internet. Dit komt door de opkomst van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Veel websites zijn hier niet voor gebouwd. U moet dan eindeloos scrollen en schuiven om de gewenste informatie in beeld te krijgen. De Slimme Website biedt uitkomst. Uw website wordt zó ontworpen dat de site zich aanpast aan het apparaat waarop hij wordt bekeken. De site wordt automatisch smaller als hij wordt geopend op een smartphone en breder als de gebruiker achter een PC zit. Alle belangrijke informatie wordt overzichtelijk in beeld gebracht en is altijd goed leesbaar.

Meer te weten komen over onze creatieve oplossingen?

Bel ons: 010 435 07 50 of mail ons: