.

Aangenaam kennis te maken

Door The MindOffice  07 november, 2014 Mijn naam is Brenda Allard en ik ben 20 jaar jong. Ik omschrijf mezelf als een ambitieus persoon die wel houdt van een uitdaging.
Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Brenda Allard en ik ben 20 jaar jong. Ik omschrijf mezelf als een ambitieus persoon die wel houdt van een uitdaging. Ik schrijf deze blog vanuit mijn vers gecreëerde werkplek in The Mindoffice. Mijn hart gaat sneller kloppen van merkpositionering, concepting en schrijven. Tijdens mijn studie Crossmediale Communicatie heb ik diverse concepten bedacht en ik zou hier graag nog meer bedreven in willen raken.

Hiervoor heb ik de MBO opleiding Marketing & Communicatie gevolgd en heb ik me tijdens diverse stages nog verder kunnen ontplooien. Ik ben werkzaam geweest als marketingmedewerker, communicatiemedewerker en webredacteur. Een van mijn stages was bij Servicepunt Detailhandel waar ik met ondernemers mocht meedenken over hun marketing en communicatie en marktonderzoek heb gedaan. Tijdens mijn stage bij De Hoop ggz heb ik me meer beziggehouden met interviewen, schrijven en het organiseren van evenementen.

Voor The MindOffice ga ik me toeleggen op marketing, concepting en tekstuele aspecten en alles wat er verder op mijn pad komt. De kans om bij The Mindoffice aan de slag te gaan met hetgeen wat ik het leukst vind om te doen, laat ik zeker niet schieten. Vol enthousiasme ga ik projecten van The MindOffice oppakken.

Mocht je meer over mij en mijn werkverleden willen weten, neem dan een kijkje op mijn Linkedin.

Brenda

 

Ontvang onze nieuwste content als eerste.

E-mailadres*