Animatievideo laten maken Rotterdam

Video marketing; De hoofdtaal van de 21e eeuw.

Een effectieve animatievideo laten maken?

Het gebruiken van videomateriaal is vandaag de dag onmisbaar voor iedere moderne onderneming. Video’s zijn nou eenmaal een populair en effectief medium om in te zetten. Er werden vroeger altijd al veel filmpjes gemaakt door bedrijven, maar vaak waren dit informatieve video’s die vooral intern gebruikt werden. Videomarketing richt zich echter op de klant zelf. Van business tot consumer. Het gaat erom dat je je klanten kunt betrekken bij je bedrijf. Een animatie video is een geweldig middel om je marketingdoelen te behalen en bij te dragen aan de identiteit van je bedrijf.

  • Illustraties op maat getekend
  • Divers aanbod in Voice-overs
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Creatief explosief
  • Eerlijk & transparant
  • Korte doorlooptijd
  • Snel schakelen
The MindOffice is een ontwerpbureau in de buurt van Rotterdam gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van animatievideos.

Animatievideo

Een animatievideo of een explainervideo legt iets uit. Bijvoorbeeld hoe product of dienst werkt, maar dit zou ook een video kunnen zijn over hoe het product wordt gemaakt of hoe het bedrijf tot stand is gekomen. Wat je steeds vaker ziet zijn ‘infotainment’ video’s. Dit is een combinatie van een informatieve en entertainende video. Wij kunnen deze volledig op maat illustreren en tot leven wekken doormiddel van video animaties.

Hoe gaaf is het om zelf je personeel te motiveren? Of een nieuw product of dienst persoonlijk uit te lichten? Het is natuurlijk heel belangrijk dat als er tijd gemaakt is in de overvolle agenda van b.v. de CEO of de burgemeester dat er snel en adequaat gehandeld kan worden. Onze aanpak bij Animatievideo's

Het idee voor een goede animatievideo wordt uitgewerkt door onze illustrator. Zijn aanpak is betrokken, creatief en serieus, van voorbereiding tot eindproduct. Tijdens het eerste gesprek bespreekt hij alle wensen, de boodschap die je wilt overbrengen, de communicatiedoelgroep en het uiteindelijke doel van de animatie. Daarna gaat hij aan de slag met een uitgebreide briefing en brainstormsessie met het creatieve team. Als iedereen overtuigd is van het videoconcept gaan we aan de slag met camera’s, licht en geluid, met als resultaat een prachtige animatiefilm volledig in lijn met je bestaande huisstijl.

"Op jouw verzoek ontwikkelen wij een storyboard dat de boodschap overbrengt en een plan van aanpak voor de optimale presentatie en verspreiding van die boodschap."
Sociale media en websites bieden naar ons idee uitgelezen kansen om video’s op een eigentijdse en effectieve manier te delen. Uiteraard kunnen wij je hierover adviseren!  
 

Een animatievideo voor jouw bedrijf

Een goed geproduceerde animatievideo is bij uitstek geschikt als marketingmiddel, terwijl een matige video vaak verdrietig weinig oplevert. Kies een videoproducent daarom met zorg uit. The MindOffice heeft veel ervaring met zowel online als offline marketing en kan je daarom breed adviseren. Wij weten wat werkt voor jouw bedrijf!

Wij maken gebruiken van apparatuur van de hoogste kwaliteit, maar dat alleen zorgt nog niet voor een perfecte animatievideo. Juist het vakmanschap van onze designer en het creatieve team om hem heen leiden tot een animatievideo waar je meer dan trots op kan zijn! 

Dus is je bedrijf gevestigd in de buurt van Rotterdam en bent je toe aan een mooie animatievideo? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice!

Om het je gemakkelijk te maken hebben we een pagina met voorbeelden klaar gezet...
dus bekijk het maar!

Je wilt een effectieve animatievideo laten maken?

Neem contact op met Michel van Velzen

Bel: +31(0)10 - 435 07 50

Contact opnemen

Voorbeelden

Voorbeeld
Voorbeeld
Voorbeeld
Voorbeeld

Projecten

De Bibliotheek
De Bibliotheek
Wiskids
Wiskids
Universiteit van Leiden
Universiteit van Leiden
Hello Mobility
Hello Mobility

Onze werkwijze

Stap 1
Kennismaking & oriëntatie
Stap 2
Brainstorm & concepting
Stap 3
Beoordeling & voorbereiding
Stap 4
Productie & uitvoering
Stap 5
Nazorg & optimalisatie


Veelgestelde vragen over Animatievideo laten maken

Waarom een animatievideo laten maken?

Een animatievideo is een leuke manier om een verhaal te vertellen. Animaties kunnen namelijk op verschillende manieren worden ingezet. Zo kan een complexe dienst of doelstelling op een luchtige manier worden verteld.

Wat hebben jullie van mij nodig voor de realisatie van een animatievideo?

Tijd... voor een bakje koffie of thee. Tijdens dit bakkie kunnen wij in gesprek gaan en uitwerken wat jij precies naar buiten wilt communiceren in het animatiefilmpje. Wij kunnen je op de goede weg helpen, maar het is ook belangrijk om te horen hoe jij je de animatievideo precies voor je ziet.

Maken jullie het Storyboard?

Ja wij maken het storyboard! Maar dit is wel gebasseerd op jouw doelen en wensen. 

Hoe zit het met de Voice-over?

De voice-over regelen wij ook. Wij zorgen dat de stem goed past bij de animatievideo.

Out of their Minds
We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

The MindOffice B.V.
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 78419689
BTW NL861386541B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams