Metaltop
Metaltop

Metaltop

Door Michel van Velzen 01 februari 2018
Als oer-Vlaardings reclamebureau vinden wij het ontzettend tof om voor onze mede-ondernemers in de haringstad van betekenis te zijn. Noem het Vlaardingers onder elkaar of lokale trots; het heeft gewoon altijd iets bijzonders! Nog mooier is het als je zo’n klant vervolgens ziet groeien en bloeien. En precies zo ging het met Metalas!
Metaltop
Metalas was vier jaar klant bij The MindOffice, toen wij te horen kregen dat er iets groots stond te gebeuren. Het bedrijf zou per 1 januari 2018 fuseren met concullega Aludra bv. Er was dus een flinke re-branding nodig – en überhaupt een nieuwe naam!

Bij een fusie is het de kunst om iets te creëren waar iedereen zich prettig bij voelt. We hebben daarom met de eigenaar, directeuren en aandeelhouders van de twee bedrijven een brainstorm gehouden. Alle input werd ter plekke door een tekenaar gevisualiseerd op een groot doek. Deze manier van brainstormen werd erg gewaardeerd en heeft ontzettend geholpen om alle wensen en ideeën voor de re-branding in één oogopslag duidelijk te maken! [Lees ook DEZE blog van FrankWatching over “effectief visualiseren”.]


We zijn vanwege de stoere, industriële uitstraling uitgekomen op een combinatie van koele blauwtinten en knaloranje. Daarnaast verwijzen deze kleuren naar de core business van het bedrijf: het verbeteren van machineonderdelen door middel van thermisch spuiten en oplassen.

Het logo mocht zeker opvallen en een solide uitstraling hebben. Dit omdat Metaltop door de fusie in één klap marktleider is geworden van de nichemarkt thermisch spuiten en oplassen! We hebben daarom gekozen voor een krachtig beeldmerk en interessant lettertype. Om het nieuwe plaatje helemaal compleet te maken, hebben we samen met de stakeholders de slogan ‘next level surface improvement’ bedacht.

De huisstijl is inmiddels doorgevoerd op alle communicatiemiddelen en gelukkig zijn de reacties van de werknemers ontzettend positief. Onze missie voor Metaltop is dus geslaagd!

Mission Accomplished!” – The MindOfficers


Michel van Velzen

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Michel van Velzen helpt je graag verder!


Michel van Velzen
010 435 07 50
mvanvelzen@themindoffice.nl

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Adresgegevens

Koningin Wilhelminahaven NZ 2h
3134 KE Vlaardingen
(4de verdieping)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams