menu sluiten
pink curve top
Waterweg Werkt

Waterweg Werkt

Tijdens de regionale openbedrijvendag openene circa 40 bedrijven in de regio (Vlaardingen, Maassluis, Schiedam) hun toegangspoorten voor het grote publiek. De verbindende factor mag duidelijk zijn: Waterweg Werkt! Wij hebben de campagne mogen vormgeven en de productie van alle uitingen op ons mogen nemen. Van website tot aan het programmaboekje/app de posters tot Facebook-campagne. Kortom het totale pakket waar wij het beste tot ons recht komen.

Economische Adviesraad Vlaardingen 3Dmakelaars

Waterweg Werkt.

Tijdens de regionale openbedrijvendag openene circa 40 bedrijven in de regio (Vlaardingen, Maassluis, Schiedam) hun toegangspoorten voor het grote publiek. De verbindende factor mag duidelijk zijn: Waterweg Werkt! Wij hebben de campagne mogen vormgeven en de productie van alle uitingen op ons mogen nemen. Van website tot aan het programmaboekje/app de posters tot Facebook-campagne. Kortom het totale pakket waar wij het beste tot ons recht komen.

“Wij namen het totale marketing pakket voor onze rekening waar wij het beste tot ons recht komen.”

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.