CleanJack
CleanJack

CleanJack

CleanJack

CleanJack is een wereldspeler op het gebied van tijdregistratiesystemen. Voor een wereldspeler als CleanJack is een goede website dan ook een vereiste. De vorige website was erg gedateerd. Wij hebben een nieuwe website gecreëerd die een goede uitstraling heeft en waarin meerdere marketingtools zijn geïntegreerd.

Vanuit CleanJack zijn wij gebriefed om de volgende communicatiemiddelen te produceren:
Een nieuwe website waaruit makkelijk leads gegenereerd kunnen worden.
Een corporate video waarin duidelijk wordt hoe gemakkelijk CleanJack werkt.
Een animatievideo die uitlegt welke werkprocessen CleanJack optimaliseert.
Een calculator en offertetool om potentiële leads te genereren.

De nieuwe website

De website was nodig toe aan vernieuwing. Deze nieuwe website bevat meerdere marketingtools om leads te genereren. Denk bijvorobeeld aan de corporate video, animatievideo, calculator, offerte tool en verschillende landingspaigna's.

Corporate Video

De corporate video geeft op een praktische wijze weer hoe CleanJack in de praktijk gebruikt wordt. Deze video toont hoe gemakkelijk CleanJack te gebruiken is.

Animatievideo

De animatievideo van CleanJack legt in het kort uit hoe CleanJack werkt. Vanaf het moment dat je je als klant aanmeldt bij CleanJack tot aan het moment dat de data van de tijdsregistratie inzichtelijk is gemaakt. 

Calculator

De calculator is een echte eye-cather. Deze calculator staat prominent op de homepage waarmee geïnteresseerde (potentiële) klanten berekenen hoeveel ze kunnen besparen op hun schoonmaakkosten. De berekening is zelf door CleanJack gemaakt, wij hebben deze berekening een overzichtelijk uiterlijk gegeven.

Offerte Tool

Net zoals bij de calculator hebben wij de offerte tool een overzichtelijk uiterlijk gegeven. 

CleanJack

De nieuwe websiteDe website was nodig toe aan vernieuwing. Deze nieuwe website bevat meerdere marketingtools om leads te genereren. Denk bijvoorbeeld aan de corporate video, animatievideo, calculator, offerte tool en verschillende landingspaigna's.

De nieuwe website

Corporate VideoDe corporate video geeft op een praktische wijze weer hoe CleanJack in de praktijk gebruikt wordt. Een tof extra'tje is dat de vermelde USP's op de homepage, ook in de video terug te zien zijn. Deze USP's komen namelijk in het scherm van het 'device' te staan dat CleanJack verkoopt.

AnimatievideoCleanJack optimaliseert de werkprocessen binnen een bedrijf via een complexe wijze. De animatievideo die wij hebben gemaakt legt in het kort uit hoe CleanJack werkt. Denk bijvoorbeeld aan hoe de data wordt opgeslagen en hoe deze data inzichtelijk gemaakt wordt.

Animatievideo

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

helpt je graag verder!
Volgende Case

Future Magazine

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams