Ontwerpen Corporate Identity.

Ontwerpen Corporate Identity.Is uw bedrijf toe aan een nieuwe corporate identity? The MindOffice ontwerpt deze graag voor u!

The MindOffice is gevestigd in Vlaardingen, in de buurt van Boskoop. Ons team bestaat uit creatieve en gepassioneerde ondernemers, ieder met een eigen specialisme op het gebied van concept, design en development.

Onze art director heeft veel ervaring met het ontwerpen van een nieuwe corporate identity en zorgt ervoor dat deze een visueel verlengstuk wordt van uw bedrijf. Dit is immers het eerste wat een klant aan uw bedrijf opvalt

Tijdens een persoonlijk gesprek met onze art director wordt er gekeken hoe u de kernwaardes van uw bedrijf zou willen uitdragen. Nadat de ideeën en wensen verzamelt zijn, wordt er een nieuwe corporate identity ontworpen waarbij de kernwaardes vertaalt worden naar een visuele identiteit.

Een nieuwe corporate identity is een goed moment om deze stijl terug te laten komen in briefpapier, visitekaartjes of ander drukwerk. Natuurlijk kunnen wij ook een nieuwe website voor u ontwerpen waar de nieuwe identiteit perfect in terugkomt.

Dus is uw bedrijf gevestigd in de buurt van Boskoop en zou u een nieuwe corporate identity willen voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice.

Meer weten?

Neem contact op met Michel van Velzen

Bel: +31(0)10 - 435 07 50

Contact opnemen

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Adresgegevens

Koningin Wilhelminahaven NZ 2h
3134 KE Vlaardingen
(4de verdieping)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams