.

De evolutie van Iris!

Door The MindOffice  29 october, 2015 Iris is het Content Management Systeem (CMS) van The MindOffice.Iris is het Content Management Systeem (CMS) van The MindOffice. Als klant bij The MindOffice bieden wij u dit door onszelf ontwikkelde CMS aan, zodat uw website eenvoudig door uzelf beheerd kan worden op elk gewenst moment. Al vijf jaar lang maken vele websitebeheerders gebruik van Iris, en om dat te vieren steken we haar vanaf dit jaar in een nieuw jasje. De evolutie van Iris is een feit!


Iris is ‘geboren’ in oktober 2010. Wij wilden onze klanten een eenvoudige manier bieden om hun websites zelf te beheren, want daar was (en is) veel behoefte aan. Sinds die tijd is ons CMS flink gegroeid en verbeterd, zodat onze klanten nóg meer opties zelf in de hand hebben. De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel, en wij ontwikkelen Iris zo snel mogelijk mee!

Gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie zijn de belangrijkste principes waarop Iris is gebaseerd. Veel CMS-pakketten zijn lastig onder de knie te krijgen, terwijl veel klanten graag zelf hun websites en webshops aanpassen. Om die reden is Iris ontwikkeld vanuit de gedachte dat ook mensen met alleen basiskennis van computers het systeem kunnen beheersen. Daarnaast is Iris een modulair pakket. Dat wil zeggen dat er gemakkelijk modules aan het webbeheer gekoppeld kunnen worden, zodat bijvoorbeeld facturen, nieuwsbrieven en andere desgewenste gegevens eenvoudig via het CMS bewerkt, beheerd en verzonden kunnen worden.

De digitale wereld ontwikkelt zich razendsnel, en wij ontwikkelen Iris zo snel mogelijk mee!

Een CMS is nooit ‘af’. Bijna elke dag verbetert er wel iets op het gebied van bijvoorbeeld design, beveiliging of vereenvoudiging. Wat wij de evolutie van Iris noemen is een vernieuwd CMS met een fris uiterlijk en responsive design!

De klantenkring van The MindOffice is zeer divers. Doordat wij met een eigen CMS werken, zijn de opties voor een op maat gemaakte website eindeloos. Zowel lokale ondernemers als landelijke spelers maken gebruik van Iris om hun website zelf te beheren, en zelfs internationale klanten weten ons te vinden!

Iris is efficiënt, gebruiksvriendelijk en afgestemd op de wensen van de klant. Van nu af aan kunt u dus gebruik maken van een geëvolueerde versie van ons betrouwbare en voor vele vertrouwde CMS!


Ontvang onze nieuwste content als eerste.

E-mailadres*