Diensten/videoproductie/webinar-webcast-en-live-registraties
Webinar, webcast en live registraties

Webinar, webcast en live registraties

Webinars, webcasts en live registraties zijn zeer geschikt om een groot publiek te bereiken met een congres, conferentie, tafelgesprek of college. The MindOffice neemt het filmen van jouw webinar of webcast graag van je over!
Een webinar of webcast is in feite niets meer dan een online uitzending van bijvoorbeeld een seminar, congres, tafelgesprek of college. Er wordt het volgende onderscheid gemaakt tussen een webinar en webcast: een webinar heeft uitsluitend online publiek, bij een webcast is ook fysiek publiek aanwezig. Beide vormen bieden de mogelijkheid om de interactie met de online kijker aan te gaan, bijvoorbeeld door vragen te beantwoorden of stellen. Doordat de boodschap via internet wordt verspreid, is het mogelijk om een groot publiek te bereiken, waar dan ook ter wereld. De uitzending kan, afhankelijk van uw wensen, zowel via een live stream als on demand worden gevolgd en alleen voor een specifiek publiek of openbaar toegankelijk zijn. Een live uitzending is gaaf maar heeft één groot nadeel: het kan niet opnieuw. Je zendt direct uit, dus alles moet meteen perfect zijn. The MindOffice heeft veel ervaring met het verzorgen van web-uitzendingen en denkt graag met je mee over de mogelijkheden! Daarnaast kunnen wij tafelgesprekken perfect in beeld brengen. Denk aan meerdere camera’s en microfoons, goede belichting en zelfs autocue en visagie!
We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd in het Cincinnati Building tussen Vlaardingen en Schiedam. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vijfsluizen is letterlijk op loopafstand.

Adresgegevens

The MindOffice B.V.
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 78419689
BTW NL861386541B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams