Diensten/webdevelopment/webshops
Webshops

Shopify-webshop laten maken

Een Shopify-webshop is efficiënt, snel en volledig naar jouw wensen en doelen in te richten. Ook eenvoudig te koppelen aan een kassasysteem. The MindOffice neemt het bouwen van jouw webshop graag van je over!
The MindOffice werkt met het snelstgroeiende webshopsysteem ter wereld: Shopify. Shopify wordt gebruikt door grote namen als Bose en Hallmark, maar is ook uitstekend voor de zzp'er en het mkb. Het systeem is snel, efficiënt en eenvoudig te gebruiken en uit te breiden. Zo kun je het kassasysteem eenvoudig koppelen via een iPad, zodat de voorraad altijd up to date is. Shopify kun je qua uiterlijk volledig naar jouw wensen aanpassen. Onze developers denken daar graag over mee en brengen samen met jou het doel, de toekomstplannen en de daaruit voortkomende strategie voor jouw Shopify-webshop in kaart.

Werkwijze

Constant in ontwikkeling
Het team van Shopify zorgt niet alleen dat het platform altijd online is, maar is ook constant bezig om het platform te voorzien van nieuwe functies. Omdat de omgeving van Shopify een zogenaamde hosted-oplossing is profiteert iedereen dus van de ontwikkeling en groei van Shopify.

Kassa (POS)
Los van de webshop module krijg je bij Shopify ook standaard een Kassa systeem. Dit systeem is te draaien op mobiel/tablet en biedt de mogelijkheid om product in reallife te verkopen. Het grote voordeel hiervan is dat de voorraad altijd up-to-date is en dat ook klantgegevens allemaal in één systeem komen te staan.

Gebruiksgemak & flexibel
Een simpel en overzichtelijk systeem dat voor iedereen te leren is. Wij leveren korte introductie filmpjes aan waarmee het vullen en onderhouden van de webshop super makkelijk is. Ondanks de simpele interface is er veel mogelijk binnen het framework van Shopify. Tot nu toe hebben we eigelijk nooit “Nee, dat kan niet” hoeven te zeggen.

Shopify kosten

Shopify biedt een paar verschillende abonnementen aan. Wij raden aan om het pakket van 79,- dollar per maand te nemen. Binnen dit pakket heb je de mogelijkheid om rapportages over omzet, verkoop en klanten uit te draaien. En de mogelijkheid om met tegoedbonnen te werken.

Let wel op, shopify rekent een percentage van 1% over de omzet van de webshop. Neem dit bedrag mee in het vaststellen van de verkoopprijs.

De kosten van Shopify worden afgeschreven van een creditcard. Wij raden aan om hier uw eigen creditcard voor te gebruiken. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kunnen wij altijd de kosten van shopify per factuur aan uw doorberekenen. Wij rekenen hiervoor wel een kleine vergoeding.

We nodigen je van harte uit in ons kantoor om daarover te sparren. Neem contact met ons op voor een afspraak!

Kom gerust eens langs op de koffie.
The MindOffice is gevestigd aan de mooie haven van Vlaardingen. We beschikken over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Kom je met het openbaar vervoer? Metrostation Vlaardingen Centrum is letterlijk om de hoek en op loopafstand.

Adresgegevens

Koningin Wilhelminahaven NZ 2h
3134 KE Vlaardingen
(4de verdieping)

T +31(0)10 - 435 07 50
E info@themindoffice.nl
KvK 50842749
BTW NL12.75.34.842.B01

The MindOffice Adresgegevens
Aan al het goede komt een eind...

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams