Dikke10
2010 - 2020
Al 10 jaar aan!
Vanuit de crisis uitgegroeid tot creatieve speler van formaat

10 Jaar The MindOffice

2020 is een feestelijk jaar, want we vieren ons eerste decennium! Via deze pagina nemen we je mee naar het begin van onze reis... Vanuit de crisistijd gestart met de drive om mooie dingen te verzinnen, te ontwerpen en te bouwen.
Wat begon als een kleine onderneming vanuit een loods, is uitgegroeid tot een bevlogen reclame & marketingbureau dat producten en diensten heeft geleverd aan meer dan 500 klanten. In 2020 gaan we daarom verder waar we in 2019 zijn gebleven; op maat gemaakte creaties en dienstverlening die jouw organisatie naar een hoger plan tilt.
2010 2020

Start-up


Een sprong in het diepe...

Als een paar creatieve jonge honden elkaar tegen het lijf lopen en na een avondje brainstormen met pizza's en bier tot de conclusie komen dat hun expertises elkaar aanvullen wat dan? Dan vergroot je als ondernemers je bereik maar ook je slagkracht. Zo werd het creatieve collectief samen gesmeed gebaseerd op 3 specialismes; concept, design en development.


Start-up


Growing up

Uiteindelijk zijn we uitgegroeid tot een Full-service internet en reclamebureau met een naamsbekendheid zowel binnen als buiten de regio. Met een mooi stel vakidioten werken we dagelijks aan allerlei uiteenlopende projecten. Van websites en creatieve strategieën tot aan toonaangevende designs en animatievideo’s. We groeien gestaag en proberen deze omvang vast te houden in combinatie met onze creatieve partners.


2010 2020

Ons eerste kantoor


Arij Koplaan 16E - Vlaardingen

Ons eerste kantoor(tje) zat in de opslagloods van een aannemersbedrijf die nog een 'hokje' over had. Met een klein houten kantoortje (aka de kombuis) en een keukentje was er precies genoeg plek om met wat laptops te werken... Klinkt heel romantisch maar dat was het niet. Vandaar dat we in de zomer van 2011 de gehele bovenverdieping mochten huren en het zelf opgeknapt hebben. Het was toen representief genoeg om klanten te kunnen ontvangen.

Ons eerste kantoor


Cincinnati building Vlaardingen

Na de verwoestende brand aan de Koningin Wilhelminahaven waren wij genoodzaakt een ander kantoor te zoeken. Het liefst ook weer in het havengebied. Bij toeval kwamen wij bij het Cincinnati building uit en dit bleek precies de locatie te zijn die we zochten. Een mooi en statig pand met een authentiek en industriele look van binnen. Een groot voordeel is ook de bereikbaarheid voor onze klanten.


2010 2020

Onze diensten


U vraagt wij draaien...

Midden in de crisis een bedrijf beginnen lijkt misschien niet al te slim. Er was misschien niet heel veel werk, maar als jonge honden in de reclamewereld pak je wat je pakken kunt. We wisten in alle eerlijkheid nog niet waar onze krachten waren, maar dat forceerde ons wel onszelf breed op te stellen. Later bleek deze veelzijdigheid een van de USP's van het bedrijf te zijn.

Onze diensten


Full-service internet en reclamebureau

Tien jaar later zijn we onze veelzijdigheid niet verleerd. Gelukkig zitten we nu met een groter team, zodat we deze veelzijdigheid door specialisten kunnen laten uitvoeren. We hebben inmiddels een uitgebreid dienstenpakket met een conceptuele inslag. Daarnaast hebben we zelfs een eigen videoproductie afdeling "het Animatieteam".


2010 2020

De mensen


Creatieve broekies

We begonnen met z'n drieën, wat kortweg betekende dat we bijna alles zelf moesten doen. Daarnaast waren de middelen beperkt, dus het was letterlijk roeien met de riemen die we hadden. Gelukkig waren we niet alleen op de computer creatief, maar ook in het ondernemen. Bij iedere opdracht werd een oplossing gevonden, vaak tot in de late uurtjes in de nacht.

De mensen


Ervaren zwaargewichten

Ondertussen zijn we met een volwaardig team bestaande uit stuk voor stuk specialisten in hun eigen vakgebied. En heel afentoe dan werken we toch nog even een avondje door, want dat zijn we nog niet helemaal verleerd.


2010 2020

CMS IRIS


De ontwikkeling van IRIS

Nog voordat Wordpress en andere CMS systemen groot werden waren we al bezig met onze eigen CMS. Toen nog onder de naam Easy2Edit. De naam Easy2Edit was achteraf vrij ironisch, omdat het aanpassen van je website nog verre van gemakkelijk was. Hoe dan ook, dit was het eerste stapje naar het CMS dat we nu hebben staan.

CMS IRIS


De ontwikkeling van IRIS

In de afgelopen tien jaar heeft ons eigen CMS nooit stil gestaan. Sinds een jaar of 8 heet ze IRIS en is voorzien van de laatste snufjes. Sinds vorig jaar wordt Iris ook centraal aangestuurd. Dat wil zeggen dat alle ontwikkelingen die we in de toekomst doen direct beschikbaar zijn voor al onze klanten.


2010 2020

De resultaten


Start-ups en veel kleine opdrachten

Met maar een paar jaar gezamelijke werkervaring trokken we in het begin niet de grote klanten aan. We vulde onze tijd met kleine opdrachtjes en het opzetten van kleine concepten voor beginnende start-ups. We kregen ons werk voornamelijk van mond-tot-mond. Ook hierin kwam onze veelzijdigheid weer van pas.

De resultaten


Meerjarenplannen MKB en Multinationals

Tien jaar later begint onze ervaring in het vakgebied zijn vruchten af te werpen. Steeds vaker weten ook de grote bedrijven ons te vinden. Maar dat wil niet zeggen dat we het niet nog steeds super leuk vinden om voor de start-ups en kleinere bedrijven werken. Het is mooi om te zien dat nog steeds veel opdrachten van mond-tot-mond bij ons terecht te komen. Een bewijs voor ons dat we nog steeds iets goed aan het doen zijn.


The MindLineKlanten“The journey of a thousand miles begins with a single step.”

Team


Michel van Velzen

2010 2020

Cheyenne Ouwersloot

2010 2020

Keith Meijer

2010 2020

Romy van Dillen

2010 2020

Dimar van Overdijk

2010 2020

Martijn Weerheijm

2010 2020

Jesse de Vries

2010 2020

Tamara Baauw

2010 2020

Joy Tarmond

2010 2020

Julia Kauppinen

2010 2020

Sterre Willemsen

2010 2020

Donny de Vries

2010 2020

Chanouk Wagner

2010 2020

André Snoei

2010 2020

Iris de Goede

2010 2020
“Don't wait for the right moment to start, start and make each moment right.”

Het bondgenoten Magazine

Het bondgenoten magazine staat bolvol mooie verhalen, leuke interviews en intressante klanten. Je kunt hem online bekijken of laat je gegevens achter, dan sturen wij hem met liefde per post op!


Of bestel je eigen hardcopy gratis met onderstaande formulier:

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams