menu sluiten
pink curve top
GreenGiftBox

GreenGiftBox

Op GreenGiftBox.nl vind je mooie en eigentijdse eindejaarscadeaus met impact op een betere wereld. Originele en duurzame kerstgeschenken waar medewerkers van een organisatie écht iets aan hebben. Cadeaus met een bijzonder verhaal; van makers met een passie voor een betere wereld. Dé manier om impact te maken. Aan The MindOffice de taak om dit concept op een treffende wijze neer te zetten. Naast het online keuzeconcept wilden GreenGiftBox ook laten zien dat ze themaboxen verkopen, daar hebben we een nieuw deel voor ontwikkeld binnen de website. De website wordt erg goed gevonden door goed ingerelde SEO en er komen dagelijks aanvragen uit de website.

Campagne Toekomstvisie Waal Bouw

GreenGiftBox.

Op GreenGiftBox.nl vind je mooie en eigentijdse eindejaarscadeaus met impact op een betere wereld. Originele en duurzame kerstgeschenken waar medewerkers van een organisatie écht iets aan hebben. Cadeaus met een bijzonder verhaal; van makers met een passie voor een betere wereld. Dé manier om impact te maken. Aan The MindOffice de taak om dit concept op een treffende wijze neer te zetten. Naast het online keuzeconcept wilden GreenGiftBox ook laten zien dat ze themaboxen verkopen, daar hebben we een nieuw deel voor ontwikkeld binnen de website. De website wordt erg goed gevonden door goed ingerelde SEO en er komen dagelijks aanvragen uit de website.

Themaboxen.

Je kunt aan de hand van het budget en het thema de  themabox uitkiezen welke het beste bij jouw organisatie past.

Themaboxen
Keuze concept
Keuze concept.

Binnen het keuze concept kun je medewerkers een kerstcadeau laten kiezen in de gepersonaliseerde webshop met duurzame geschenken. Ook de ontwikkeling van deze webshop applicatie namen wij voor onze rekening.

"Alle cadeaus vertellen een bijzonder verhaal, zijn hip en trendy én zijn goed voor gever, ontvanger én maker."

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.