GreenGiftBox
GreenGiftBox

Pakkende doorvertaling concept

GreenGiftBox

Op GreenGiftBox.nl vind je mooie en eigentijdse eindejaarscadeaus met impact op een betere wereld. Originele en duurzame kerstgeschenken waar medewerkers van een organisatie écht iets aan hebben. Cadeaus met een bijzonder verhaal; van makers met een passie voor een betere wereld. Dé manier om impact te maken. Aan The MindOffice de taak om dit concept op een treffende wijze neer te zetten. Naast het online keuzeconcept wilden GreenGiftBox ook laten zien dat ze themaboxen verkopen, daar hebben we een nieuw deel voor ontwikkeld binnen de website. De website wordt erg goed gevonden door goed ingerelde SEO en er komen dagelijks aanvragen uit de website.
GreenGiftBox

Het conceptMet 20 jaar ervaring in relatiegeschenken en kerstpakketten was de expertise aanwezig. Het moest een concept worden dat goed was voor de wereld, duurzaam en ecologisch maar zonder dat ‘geitenwollensokken-imago’ dat aan het woord eco leek te plakken. Het idee voor GreenGiftBox was geboren!

ThemaboxenJe kunt aan de hand van het budget en het thema de  themabox uitkiezen welke het beste bij jouw organisatie past.

Themaboxen

Keuze conceptBinnen het keuze concept kun je medewerkers een kerstcadeau laten kiezen in de gepersonaliseerde webshop met duurzame geschenken. Ook de ontwikkeling van deze webshop applicatie namen wij voor onze rekening.

Keuze concept
"Alle cadeaus vertellen een bijzonder verhaal, zijn hip en trendy én zijn goed voor gever, ontvanger én maker."

Out of their Minds

Wij werken al enkele jaren tot volle tevredenheid met The MindOffice. Maar op dit moment is onze website vernieuwd alsook ons CMS systeem. The MindOffice is snel en enthousiast! Wij maken ook gebruik van hun ontwerpstudio zodat we met de laatste trends mee kunnen komen. Daarnaast geven ze ons regelmatig tips en tricks om up-to-date te blijven. Wij voelen ons thuis ben hen. Jolanda Koedood - GreenGiftBox
Cheyenne Ouwersloot

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Cheyenne Ouwersloot helpt je graag verder!


Cheyenne Ouwersloot
010 435 07 50
cheyenne@themindoffice.nl

Volgende Case

Building Human Talent

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams