Infographic Albert Heijn
Infographic Albert Heijn

Van ei tot Z gevisualiseerd

Infographic Albert Heijn

Van Albert Heijn kregen wij de opdracht om de reis van de kip en het ei te visualiseren in een speelse en informatieve infographic. Doordat Albert Heijn blockchaintechnologie gebruikt wordt alles vastgelegd en is de hele keten transparant, én hebben de eieren een houdbaarheidsdatum op het ei. Dankzij dit programma kan de boer zien wat er met zijn eieren gebeurt en kan de klant zien welke kippen de eitjes hebben gelegd en welke boer er voor de dieren heeft gezorgd.
Albert  Heijn

Doel van de InfographicIn een oogopslag duidelijk maken hoe het verloop van de eierketen van Albert Heijn er uit ziet. Ah weet veel over hun eierketen. Dat komt doordat ze een transparante samenwerking hebben met minimaal 40 Nederlandse eierboeren. Samen maken zij de eieren steeds duurzamer. Zo hebben de eieren inmiddels minimaal 1 ster van het Beter Leven Keurmerk. Dat betekent dat de kippen vrij kunnen scharrelen, frisse lucht krijgen en met minder hennen bij elkaar zitten.

Doordat er blockchaintechnologie gebruikt wordt om alles vast te leggen is de hele keten transparant, én hebben de eieren een houdbaarheidsdatum op het ei. Dankzij dit programma kan de boer zien wat er met zijn eieren gebeurt en kan de klant zien welke kippen de eieren hebben gelegd en welke boer er voor de dieren heeft gezorgd. Deze infographic visualiseert op een speelse en informatieve wijze dit proces van ei tot z.

Michel van Velzen

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Michel van Velzen helpt je graag verder!


Michel van Velzen
010 435 07 50
mvanvelzen@themindoffice.nl

Volgende Case

Jaaroverzicht Albert Heijn

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams