Inrichterij van Toen
Inrichterij van Toen

Inrichterij van Toen

Als woonwinkel is het belangrijk om je gezicht op de sociale media te laten zien. Maar hoe ga je als woonwinkel om met de concurrentie van grote webshops? Deze taak heeft Inrichterij van Toen aan ons uitbesteed, wij hebben dit opgepakt en verschillende KPI's behaald (lees: meer conversie).

Inrichterij van Toen

Hoe onderscheidt een woonwinkel zich van andere woonwinkels en grote online webshops?Met kennis en expertise! Inrichterij van Toen heeft veel kennis over verschillende woonstijlen. De producten die worden aangeboden worden in de advertenties dan ook niet als los product aangeboden maar juist in de vorm van een woonstijl.

Foto 1
Foto 2
Foto 3

Van breed naar specifiek met de Facebook PixelDe insteek van deze advertenties was om een zo relevant mogelijke doelgroep aan te spreken. Dit is gedaan met de Facebook Pixel. Er zijn twee campagnes opgemaakt. Een 'open' campagne om data te verzamelen van de potentiële doelgroep die geïnteresseerd is. Per woonstijl is er een advertentie geschreven om nog specifiekere data te verzamelen. Vervolgens is er per woonstijl, via de Facebook Pixel, een doelgroep samengesteld die bestaat uit potentiële klanten die geïnteresseerd zijn.

Een tweede advetentie die zich alleen maar richt op de data die is verzameld via de Facebook Pixel is hierdoor net wat specifieker. Waar de eerste campagne specifiek gericht is op het aanvullen van de data voor de Facebook Pixel. Is de tweede campagne vooral gericht op het genereren van conversies dankzij de data van de Facebook Pixel.

De opmaak van de advertentiesHet is belangrijk dat de afbeelding die wordt gebruikt voor de Facebook-advertentie niet te veel tekst bevat. Een USP van Inrichterij van Toen is dat ze veel expertise hebben als het gaat om het inspireren van de klant. Deze USP is dan ook per advertentie terug te vinden.

De begeleidende tekst per advertentie slaat op de woonstijl. Deze tekst is in samenwerking met de klant, Inrichterij van Toen, opgesteld. De keuze voor de producten op de advertentie is ook in samenwerking met de klant uitgevoerd. Per woonstijl is er gekozen voor producten die op dat moment populair waren.

De opmaak van de advertenties

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

helpt je graag verder!
Volgende Case

The GoodPeople

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams