Jaarverslag op een creatieve manier Dordrecht.

Jaarverslag op een creatieve manier


Je wilt geen saai jaarverslag?


Een jaarverslag hoeft geen saaie boel te zijn. Wil jij het jaarverslag eens op een creatieve manier presenteren? The MindOffice gaat graag voor je aan de slag!

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

Aan de slag met jouw jaarverslag!

 Het jaarverslag komt ieder jaar weer aan de orde. Je wilt de jaarcijfers op een duidelijke en overzichtelijke manier presenteren. The MindOffice kan het jaarverslag professioneel voor je ontwerpen. Kies voor een gedrukt jaarverslag in je eigen huisstijl. Of ga voor een verrassende presentatie en laat de jaarcijfers verwerken in een infographic of animatiefilmpje. Onze designers adviseren je graag over een concept dat perfect bij jouw bedrijf past.

Als alle wensen en eisen bekend zijn, gaan we aan de slag met het ontwerp van jouw jaarverslag. Wij werken met diverse feedbackmomenten, zodat jij straks 100% tevreden bent met een professioneel afgesloten jaar.

Natuurlijk kan onze copywriter ook de teksten van het jaarverslag herschrijven, zodat de inhoud nog lekkerder leest!

Dus is je bedrijf gelegen in de buurt van Dordrecht en wil je graag een creatief ontworpen jaarverslag? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice

Ook een jaarverslag laten ontwerpen?


Neem contact op met Michel van Velzen


Bel: +31(0)10 - 435 07 50