menu sluiten
pink curve top
Jaarverslag Stichting Aanzet

Jaarverslag Stichting Aanzet

Het nieuwe jaarverslag van Stichting Aanzet is gepresenteerd in de nieuwe visuele identiteit. Na het vernieuwen van de website, heeft Stichting Aanzet ons ook gevraagd het jaarverslag op te maken. Wij vinden het eindresultaat erg tof!

Complexe onderwerpen helder uitgelegd Vrijwilligerskrant

Jaarverslag Stichting Aanzet.

Het jaarverslag

Als je het jaarverslag van Stichting Aanzet opent, zie je gemakkelijk wat de stichting allemaal doet. Het brede aanbod aan werkzaamheden verdeeld over Vlaardingen, Schiedam en Maassluis is goed uitgewerkt. De belangrijkste cijfers en teksten komen goed naar voren zodat de lezer al snel door heeft waar het over gaat.

Het jaarverslag is opgemaakt in de nieuwe visuele identiteit. Deze identiteit is al in een eerder stadium gemaakt door ons. Dankzij de nieuwe visuele identiteit is de branding van Stichting Aanzet erg herkenbaar.
Eigen inbreng vanuit Stichting Aanzet

Stichting Aanzet heeft tijdens dit traject meerdere tekeningen aangeleverd die passen bij het jaarverslag. Deze tekenigen komen uit een brainstormsessie en passen goed bij het brede scala activiteiten van Stichting Aanzet.

"Samen op weg naar een mooie toekomst"

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.