Logo laten ontwerpen Bergschenhoek.

Logo laten ontwerpen


Je wilt een tof logo laten ontwerpen?


Bent u toe aan een nieuw logo? The MindOffice kan u daar als geen ander bij helpen!

The MindOffice bestaat uit jonge en creatieve ondernemers met ieder hun eigen expertise op het gebied van design, development, content en online marketing. Van concept tot realisatie, The MindOffice levert kwaliteit op maat.

Logo ontwerpen

Uiterlijk is een vorm van non-verbale communicatie. Stoer, hip, elegant, casual… Iedere look roept bepaalde associaties op. En dat is ontzettend handig, want zo kun je deels beïnvloeden hoe anderen jou zien. Stel je nu eens voor dat je de komende vijf á tien jaar slechts één outfit zou dragen. Je investeert in één look, die perfect bij jou past en waarin alles wat jij met je uiterlijk wil communiceren samenkomt.

Zie je het voor je? Dan heb je nu een beeld van wat wij doen bij het ontwerpen van jouw logo!

Logo vs Visuele identiteit

Natuurlijk hoef jij niet iedere dag in dezelfde outfit te verschijnen, maar jouw product, bedrijf, stichting of vereniging moet dat wel. Hoe sterker een logo, hoe langer het mee kan. Denk bijvoorbeeld aan het Nike-teken, dat sinds het ontwerp in 1971 onveranderd is gebleven. Het is daarom ontzettend belangrijk dat de outfit van jouw product of bedrijf – oftewel: de visuele bedrijfsidentiteit – met aandacht en zorg wordt vormgegeven. Onder een visuele identiteit valt alles wat grafisch is vormgegeven, waaronder het logo, typografie en symbolen.

Een volledig uitgewerkte visuele identiteit is niet altijd nodig. Voor sommige ondernemingen is alleen een logo voldoende. De keuze maak je op basis van je communicatiemiddelen, toekomstplannen en – niet geheel onbelangrijk – je budget.

The MindOffice en logo’s

The MindOffice-stijl kenmerkt zich door frisse, eigentijdse ontwerpen. Onze designers hebben al heel wat bedrijven mogen voorzien van een passend logo. Uiteraard kunnen wij bedrijfslogo’s, beeldmerken en huisstijlen ook restylen! 

Realisatie van het logo

Als The MindOffice de eer krijgt een logo, beeldmerk of huisstijl voor jouw onderneming te ontwerpen, kijken we niet alleen wat het bedrijf ‘doet’, maar ook naar de missie, visie, bedrijfscultuur en kernwaardes waar het bedrijf op gebaseerd is. We kruipen in de huid van de oprichter en vertalen het bedrijfs-DNA zodoende naar een concept voor het logo.

Het logo wordt in vijf stappen gerealiseerd:

Stap 1:
Na de kennismaking verdiepen onze designers zich in jouw bedrijf.

Stap 2:
Op basis van jouw wensen als opdrachtgever en het beeld dat de designers van jouw bedrijf hebben geschetst, worden meerdere logo-voorstellen gemaakt.

Stap 3:
Je geeft feedback op de voorstellen en laat weten welk ontwerp de voorkeur heeft. Dit kan ook een combinatie van verschillende logo-voorstellen zijn.

Stap 4:
De designers werken naar een definitief ontwerp toe. Vervolgens geeft je akkoord of nogmaals feedback op het ontwerp.

Stap 5:
Nadat de puntjes op de i zijn gezet, wordt het logo aangeleverd als drukbestand, vector en Photoshop-bestand. Gefeliciteerd, je bent nu officieel in het bezit van een perfecte ‘outfit’ voor jouw onderneming!


Benieuwd hoe het logo voor jouw product, bedrijf, stichting of vereniging eruit kan zien? Maak direct een afspraak met onze art director Michel van Velzen. Hij neemt het graag van u over!

Projecten

Club Vers

Fairtrade Westland

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Hoogerwerf Office Experience

Europe Steel Center

Economische Adviesraad Vlaardingen

Marcel van Dijk

Waterweg Werkt

3Dmakelaars

Veiligheidslessen

Nieuw Navis

Metaltop

Klik Vrijwilligers Vlaardingen

Wiskids

Building Human TalentOok je logo laten ontwerpen?


Neem contact op met Michel van Velzen


Bel: +31(0)10 - 435 07 50