Keep us in MIND.

Het afgelopen jaar was zwaar, voor iedereen. Gelukkig konden wij voor veel van onze relaties aan de slag blijven. Daar zijn we jullie erg dankbaar voor, ook voor de nieuwe opdrachtgevers die in 2020 met ons in zee gingen.
 
Toch betekende corona dat we veel dagelijkse zaken, zoals afspraken en presentaties bij onze klanten, ineens moesten aanpassen. Bovendien vierden we ons 10-jarig jubileum anders dan we hadden voorgesteld. Het rechtstreekse contact met onze klanten - bij wie we altijd graag op bezoek gaan - was niet mogelijk. En laten we eerlijk zijn; het werk is gewoon minder leuk als we jullie niet of nauwelijks in levenden lijve kunnen zien en spreken.

Daarom hopen wij dat we elkaar in 2021 weer snel zullen ontmoeten. Zodra het kan, nodigen we jullie graag uit voor een kop koffie of iets anders lekkers. Voor nu wensen we iedereen hele fijne feestdagen. Blijf gezond en tot ziens in 2021!

The MindOfficers

Memory.

Veranderingen. Vrijwel iedereen vindt het lastig om ingrijpende gebeurtenissen te verwerken. Scherp daarom jouw geest en doe ons memory-spel. Wíj zullen volgend jaar ook veranderen. Hou ons in de gaten. Keep us in MIND! 

Tot volgend jaar.

The MindOffice loopt altijd voorop. Wij werken aan projecten en opdrachten waarin onze klanten, maar ook wijzelf, ons tot het maximale uitdagen. Dat betekent dat we steeds bezig zijn om de nieuwste technieken, vormen en stijlen in ons werk toe te passen. Volgend jaar laten we dat zien in onze eigen communicatie. The MindOffice ondergaat een kleine gedaantewisseling waarbij we ook onze website volledig vernieuwen. Reden genoeg dus, om ons ook in 2021 nauwlettend te volgen.