Niet goed leesbaar? Klik hier >
/files/nieuwsbrieven/mindyourweb/header_mindyourweb.jpg
Het is zomer! Dè tijd om aan je merk te werken.

Veel mensen besluiten toch om op vakantie te gaan in eigen land. Dit is een mooie kans om in de tussentijd aan je eigen branding of website te werken! Wij willen je daar uiteraard bij ondersteunen! In deze Mind Your Web informeren wij jou over een paar handige tools en diensten waar je gebruik van kan maken om jouw online zichtbaarheid te verbeteren.

Op afstand in contact blijven met je doelgroep

De afgelopen tijd is het 'online zichtbaar zijn' steeds belangrijker geworden. Nu het organiseren van grote evenementen nog even op zich moet laten wachten, kan er gekozen worden om een webinar te organiseren. Bij ons in het Cincinnati gebouw hebben wij een mooie studio met professionele apparatuur waar webinars opgenomen kunnen worden. Afgelopen week hebben wij voor diverse partijen een webinar mogen organiseren.
Wil je meer informatie omtrent het organiseren van een webinar? Neem dan contact met ons op!

Breng jouw social media naar een hoger niveau!

Hebben jouw posts op social media een consistent ontwerp? Of heeft jouw social media feed geen vast stramien? Wellicht kunnen wij jou dan hierbij helpen. Wij hebben een nieuwe tool ontwikkeld waarmee je gemakkelijk jouw social media uitingen naar het hoger niveau tilt. Dankzij deze tool kun je gemakkelijk een afbeelding uploaden en direct voorzien van de huisstijl en branding van jouw bedrijf.

Waarom een social media frame zo handig voor jouw bedrijf is?

In elke social media post wordt jouw huisstijl en logo zichtbaar inclusief een passende call-to-action. Dit staat niet alleen mooi maar het versterkt ook jouw merkidentiteit/herkenbaarheid en zet aan tot actie. Zie hieronder hoe onze klant CleanJack gebruik maakt van deze handige tool.

Interesse in een social media frame voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

Gratis Marketing Consult

Onze marketeers hebben geen zonnesteek opgelopen maar zijn gebrand om jouw onderneming nog beter op de kaart te zetten! We bieden jou als klant nu tijdelijk een GRATIS marketing consult aan van 30 min. In deze tijd nemen jouw onderneming onder de loep en gaan opzoek naar de kansen die er liggen op marketing gebied.

Wat je kan verwachten:
✅Je SEO (bijv: websiteteksten) beoordelen
✅Je branding onder de loep nemen
✅Meedenken over een social media strategie

Een vrijblijvend en kosteloos marketingconsult. Meld je snel aan! ✅
Aanmelden kan vanaf vandaag via support@themindoffice.nl

/files/nieuwsbrieven/2020-q1/killtunnel.png
Leuke afgeronde projecten
De afgelopen tijd hebben wij veel leuke projecten afgerond.

Online en offline diensten komen samen in het project Kiltunnel
Na weken van brainstormen, creatieve sessies en hard werken presenteren we met trots het eindresultaat van project Kiltunnel. We hebben voor de Kiltunnel een vernieuwde visuele identiteit mogen ontwerpen en deze te implementeren binnen een gloednieuwe website. Waar de Kiltunnel zorgt voor verbinding tussen Dordrecht en de Hoeksche Waard werden wij uitgedaagd om de verbinding te maken tussen online en offline communicatie. Naast het nieuwe web- en appdesign hebben we ook diverse soorten drukwerk vormgegeven en opgeleverd. Nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk de website dan op: https://www.kiltunnel.nl/.

Wil je meer weten over onze online en offline diensten? Neem dan contact op met een van onze knappe koppen.
Mind Your Web - Samen gaan wij voor een goede toekomst!
slogan.jpg
facebook twitter instagram linkedin
Onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Relatie van The MindOffice