menu sluiten
pink curve top
Movir

Movir

Introductie wie Movir is.

MHD Magnets Promax

Movir.

In een wereld die steeds verandert moet je als grote verzekeraar ook mee. Daarom is Movir altijd opzoek naar nieuwe kansen, nieuwe markten en nieuwe producten, om hun klanten zo goed mogelijk te blijven bedienen. Daarnaast geloven ze erg in "voorkomen is beter dan genezen", iets waar nog een hoop in te doen is.

  • Design
  • Marketing
  • Webdevelopment
  • Growthacking
Stap voor stap leren van data.

Iedere concept dat we (samen met Movir) bedenken begint klein. Vaak beginnen we met een single page website, waarin we puur het concept uitleggen. We testen aan de hand van methodes en tools of het concept bij de bezoeker aanslaat. Hoe meer we hier van leren hoe beter we dit in de tweede fase kunnen gebruiken om de volgende stappen te zetten.

Stap voor stap leren van data
Stappenplan.

Over het algemeen verlopen de trajecten als volgt:

  1. Ideeën 
  2. Ideeën beoordelen
  3. Testen
  4. Meten
  5. Data
  6. Analyse

Quote van Ab - Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras justo diam, congue ac tristique vitae, feugiat eu mauris. Nullam ut leo turpis. Nulla est nisi, dictum eu fermentum at, pellentesque sit amet est.

De concepten.

We hebben tot nu toe twee concepten neergezet, hieronder een korte toelichting.

BlokjeOm.

Het is allang bewezen: problemen oplossen is veel makkelijker als je naar buiten gaat. In de natuur kan je beter relativeren, helderder nadenken en gaat je stresslevel meteen omlaag. Als je dan ook nog eens een deskundige coach aan de lijn hebt, die gespecialiseerd is in jouw vakgebied, kun je je wel voorstellen wat voor enorme stappen je kunt maken. Letterlijk en figuurlijk.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij
HalloSlaap.

Als ondernemer wil je elke dag productief zijn en vol energie je dag beginnen. Maar hoe je de nacht ervoor hebt geslapen, heeft daar grote invloed op. Niet alleen op je werk, maar ook privé leven. Bij Hallo Slaap helpen we ondernemers en professionals om een beter slaappatroon te ontwikkelen.

Frame monitor leeg Frame iPhone leeg
Sleep mij
Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.