NederlandsCyberCollectief.

Het verbond dat MKB-ers cyber-veilig maakt

NederlandsCyberCollectief

Via het internet zijn we allemaal verbonden. Cybercriminelen gebruiken deze verbinding handig, een virusje is zo verspreid. Het maakt hen machtig. Gek genoeg was cyberpreventie versnipperd en onoverzichtelijk. Iedereen rende zijn eigen kant op. Het was ieder voor zich en een probleem voor ons allen. De tijd was rijp voor een samenwerking op het hoogste niveau. Dus verenigen wij ons. We bundelen kennis en kracht in het Nederlands Cyber Collectief. Het collectief verbindt bedrijven, technici en enthousiastelingen, onder aanvoering van Nationale-Nederlanden. Samen hebben we veel handen en één vuist. Eén stem. Zo maken we samen Nederland elke dag een stukje veiliger. Wij maken de cybersector transparant en inzichtelijk voor het bedrijfsleven. Dat doen we onafhankelijk. Zo zijn wij. Samen. Veilig. Verbonden.

Het Nederlands Cyber Collectief in een notendop


Ter ondersteuning voor het project hebben wij een korte animatie film gemaakt om uit te leggen hoe het Cyber Collectief werkt.
Alle illustraties hebben wij getekenend en vervolgens geanimeerd met een passende voice-over die het concept uitlegt.

De Website


Het platform NederlandsCyberCollectief.nl is bedoeld om de cyber-veiligheid onder mkb’ers te verbeteren. Een hot issue, dat bij ons als reclamebureau ook erg hoog op de agenda staat. Helaas is cybercriminaliteit ruwe materie, waar weinig mensen zin in hebben en die niet voor iedereen begrijpelijk is. Daarom hebben wij besloten dit zware thema op een luchtige manier te weergeven met vrolijke kleuren en een website die een positieve uitstraling heeft. 

Wat is de Risico-Vind machine?


Zet 'm aan, zie 'm gaan... en BOEM! Bekijk het resultaat. De Risico-Vindmachine geeft snel inzicht in uw beveiligingsrisico's.
Wij realiseerde deze video om het proces inzichtelijk en begrijpelijk te maken.

Firewall


De Risico-Vindmachine geeft snel inzicht in uw beveiligingsrisico's. Maar een firewall stelt dat niet op prijs...

'Binnen deze case komen alle disciplines die The MindOffice sterk maakt tezamen... zowel op creatief vlak als op technisch vlak.'

Hoe lekker bent u voor een hacker?
Bekijk het project
Deel het met de wereld:

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?Dimar van Overdijk helpt je graag verder!
Dimar van Overdijk
010 435 70 10
Volgende Case
Nieuw Navis