Blog & Whitepapers.
Sterke koffie en sterke verhalen

Wat ons bezig houdt

Vindbaarheid op Google verbeteren, cyberveiligheid, visuele identiteit, storytelling, nieuwe marketingtrends, Shopify, user experience, leesbare teksten, Google Adwords, doelgroepdenken, samenwerken, responsive websites, netwerken, videoboodschappen, brainstormen, interaction designs…

Een kleine greep uit de onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We zijn nieuwsgierig en gedreven en blijven ons daarom steeds verder specialiseren binnen ons vakgebied. Onze kennis delen we graag met je in de vorm van whitepapers. En natuurlijk willen we je de ontwikkelingen op kantoor niet onthouden, dus schrijven we af en toe een blog!

Lokaal beter gevonden worden in Google

Steeds meer potentiële klanten zoeken, met name op hun smartphones, naar bedrijven of instellingen in de buurt. Lokale zoekmachine-optimalisatie (SEO) wordt steeds belangrijker en kan ook jouw bedrijf helpen om online meer succes te behalen! Daarom geeft online marketeer Frank de Hek 5 lokale SEO-tips voor ondernemers!


Lees verder

Vernieuw je content regelmatig!

De livegang van een nieuwe website niet mag betekenen dat het nu finito is. Want je wilt iets bereiken met die site, toch? Je wilt dat mensen jouw stukje world wide web bezoeken en – waarschijnlijk – daarna ook nog actie ondernemen. Dan moet je daar natuurlijk wel iets voor doen!


Lees verder

Metaltop

Als oer-Vlaardings reclamebureau vinden wij het ontzettend tof om voor onze mede-ondernemers in de haringstad van betekenis te zijn. Noem het Vlaardingers onder elkaar of lokale trots; het heeft gewoon altijd iets bijzonders! Nog mooier is het als je zo’n klant vervolgens ziet groeien en bloeien. En precies zo ging het met Metalas!


Lees verder

Nationale aandacht voor Bundelz!

Wauw, mogen we even opscheppen?! Bundelz, ons meest recente project voor Sparklab van Nationale-Nederlanden, heeft de landelijke media gehaald en daar zijn wij héél erg trots op! 


Lees verder
Volg ons op de voet

.
De reMINDer, Top of Mind, Mind your Web, Strakke Cases....
we houden je op de hoogte !

Naam
E-mailadres