Blog & Whitepapers.
Sterke koffie en sterke verhalen

Wat ons bezig houdt

Vindbaarheid op Google verbeteren, cyberveiligheid, visuele identiteit, storytelling, nieuwe marketingtrends, Shopify, user experience, leesbare teksten, Google Adwords, doelgroepdenken, samenwerken, responsive websites, netwerken, videoboodschappen, brainstormen, interaction designs…

Een kleine greep uit de onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We zijn nieuwsgierig en gedreven en blijven ons daarom steeds verder specialiseren binnen ons vakgebied. Onze kennis delen we graag met je in de vorm van whitepapers. En natuurlijk willen we je de ontwikkelingen op kantoor niet onthouden, dus schrijven we af en toe een blog!

Nationale aandacht voor Bundelz!

Wauw, mogen we even opscheppen?! Bundelz, ons meest recente project voor Sparklab van Nationale-Nederlanden, heeft de landelijke media gehaald en daar zijn wij héél erg trots op! 


Lees verder

De visuele identiteit

De visuele identiteit van een bedrijf is als het uiterlijk van een mens; het bepaalt voor een groot deel welke waardeoordelen er gekoppeld worden aan hetgeen men ziet. Maar anders dan een mens draagt een bedrijf vaak jarenlang dezelfde ‘outfit’, die vanzelfsprekend perfect moet passen. Een sterke identiteit straalt daarom het bedrijfs-DNA uit en zorgt tegelijk voor een goede eerste indruk. Het moet in één keer raak zijn en dat kan alleen als de visuele bedrijfsidentiteit met veel zorg is vormgegeven. Gelukkig weet The MindOffice daar alles van!


Lees verder

Geen praatjesmakers maar reclamemakers!

In het begin waren sommigen sceptisch over The MindOffice: ‘Drie specialismes onder één dak voor een startende onderneming? Jullie lijken wel gek!’ Twijfels van anderen konden ons slechts extra motiveren. Wij hadden vertrouwen in ons concept en wisten dat een Go hard or go home! mentaliteit haar vruchten af zou werpen. Zonder die instelling waren we nooit zo ver gekomen.


Lees verder

PvdA

De website van PvdA Vlaardingen was toe aan een opfrisbeurt


Lees verder
Volg ons op de voet

.
De reMINDer, Top of Mind, Mind your Web, Strakke Cases....
we houden je op de hoogte !

Naam
E-mailadres