Blog & Whitepapers.
Sterke koffie en sterke verhalen

Wat ons bezig houdt

Vindbaarheid op Google verbeteren, cyberveiligheid, visuele identiteit, storytelling, nieuwe marketingtrends, Shopify, user experience, leesbare teksten, Google Adwords, doelgroepdenken, samenwerken, responsive websites, netwerken, videoboodschappen, brainstormen, interaction designs…

Een kleine greep uit de onderwerpen waar wij ons dagelijks mee bezighouden. We zijn nieuwsgierig en gedreven en blijven ons daarom steeds verder specialiseren binnen ons vakgebied. Onze kennis delen we graag met je in de vorm van whitepapers. En natuurlijk willen we je de ontwikkelingen op kantoor niet onthouden, dus schrijven we af en toe een blog!

Infographics... Laten we het simpel maken!

Menig bedrijf stuit op hetzelfde probleem: hoe kan ik ingewikkelde materie en informatie overbrengen op mijn klanten? Dit kan met infographics maken! Een infographic is precies zoals het woord al zegt: een grafisch middel waarmee je informatie kunt delen.


Lees verder

Een keigoede online marketingstrategie

Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge is gevestigd op het eiland Goeree-Overflakkee. Anders dan de naam doet vermoeden, is de praktijk niet alleen in Oude-Tonge actief. Er zijn nog twee andere locaties, in Sommelsdijk en Oudorp. Daardoor is het niet bepaald makkelijk om gevonden te worden als men online zoekt op ‘Dierenartsenpraktijk Goeree-Overflakkee’. Niet in de minste plaats omdat een concullega precies die woorden als bedrijfsnaam heeft. Kortom: Dierenartsenpraktijk Oude-Tonge had een keigoede online marketingstrategie nodig.


Lees verder

BELANGRIJK: Maak je website AVG-proof!

Nog een paar weken en dan moet ook jouw website AVG-proof zijn. Lees wat dit voor jou betekent én wat je kan (en moet) doen!


Lees verder

Een fantastische start!

We waren nog niet eens gewend aan ons nieuwe kantoor of we hadden ‘m al te pakken. Ons eerste gezamenlijke succes. En dan ook nog voor een multinational!


Lees verder
Volg ons op de voet

.
De reMINDer, Top of Mind, Mind your Web, Strakke Cases....
we houden je op de hoogte !

Naam
E-mailadres