JOGG Vlaardingen.

Frisse en eigenstijdse website voor

JOGG Vlaardingen

JOGG is een beproefde, lokale aanpak om overgewicht onder jongeren van 0 tot 19 jaar aan te pakken. Met de JOGG-aanpak zetten lokale samenwerkingen tussen private en publieke partijen (scholen, sportclubs, huisartsen, buurtsupermarkten en woningbouwverenigingen) zich in voor een gezonder gewicht onder jongeren. Die samenwerking leidt tot betere sport-, beweeg- en speelfaciliteiten en voor meer aandacht voor voeding en beweging. Hiermee willen we zorgen dat gezond eten en drinken, dagelijks bewegen en sporten een vanzelfsprekendheid wordt.

Kleurrijke en frisse website met slimme zoekfilter


JOGG is een landelijk concept met een eigen huisstijl. Toch mogen lokale JOGG-afdelingen hun websites naar eigen wens vormgeven. Onze designers hebben gekozen om de vormen en kleuren van de oorspronkelijke huisstijl te behouden, maar het design voor JOGG Vlaardingen nóg frisser en eigentijdser te maken dan de landelijke website. Dit design knalt van het scherm en nodigt uit tot ontdekken. Direct bij 'binnenkomst' valt de slimme zoekfilter op. Hiermee kunnen Vlaardingers - van ouder tot zorgprofessional - allerlei tips en nieuwtjes over gezond eten en drinken en voldoende bewegen vinden. Zo helpt JOGG Vlaardingse jongeren een gezond gewicht te bereiken!Projecten JOGG


In een gezonde samenleving zijn gezonde keuzes de voor de hand liggende keuzes. De programma’s en campagnes van JOGG worden ingezet om jongeren via hun omgeving te bereiken. Het platform vervult daarin een belangrijke rol.
Bekijk het project
Deel het met de wereld:

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?helpt je graag verder!
Volgende Case
Aletta Wubben