De Bibliotheek.

Van ontwerpen en illustreren tot aan video's

De Bibliotheek

De Bibliotheek maakt je rijker. Of je nu wilt lezen, leren of jezelf informeren. De Bibliotheek is er voor jou. In opdracht van de Bibliotheek hebben wij al diverse creatieve opdrachten mogen uitvoeren. Van het ontwerpen en opmaken van diverse campagne-uitingen en het illustreren van infographics tot aan het realiseren van videoproducties!

Poster VakantieBieb


Ter promotie van de VakantieBieb 2017 hebben wij de campagne uitingen ontworpen. Een pakkende poster is daarbij belangrijk!

Ansichtkaart VakantieBieb


Ansichtkaarten ter promotie van de VakantieBieb. The MindOffice mocht ze ontwerpen en opmaken.

Campagne filmpje Online cursussen


Als lid van de Bibliotheek kun je ieder jaar 2 online cursussen volgen. Daar bovenop krijg je iedere maand een extra korte cursus aangeboden.
Wij maakte de campagne film ter promotie op Social Media.

Campagne filmpje LuisterBieb-app


De strekking van het fimpje... Wat je ook doet of waar je ook bent: met de LuisterBieb app geniet je altijd en overal van de beste luisterboeken van de Bibliotheek.

Campagne filmpje LuisterBieb-app 2.0


Speciaal voor de zomer hebben zijn er 5 extra toptitels in de LuisterBieb opgenomen. De vraagt om een update van het promo filmpje in zomerse sferen.

Infographic Bibliotheek en basisvaardigheden


Door de combinatie van tekst en beeld is een infographic een sterk middel om belangrijke of complexe informatie duidelijk te communiceren. Voor de Bibliotheek hebben wij de gecompliceerde materie van het basisvaardighedenbeleid vertaalt naar een duidelijke infographic! 

Deel het met de wereld:

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?helpt je graag verder!
Volgende Case
Waterweg Werkt