Aletta Wubben.

Aletta Wubben Mens- en organisatieontwikkeling

Aletta Wubben

Aletta Wubben Mens- en organisatieontwikkeling bestaat uit een groep coaches en trainers die affiniteit hebben met de universitaire wereld. Het team is opgebouwd door Aletta Wubben die al sinds 2003 werkzaam is in de wetenschappelijke wereld en goed kan beoordelen welke professional het beste kan worden ingezet. De professionals in hun team verschillen qua persoonlijkheid en deskundigheid. Een ding hebben ze gemeen: het zijn allemaal vakspecialisten die hart hebben voor mens en organisatie.

Wat doet een ijsberg op deze website?


Coaches en trainers werken veel met het ijsberg-model. De ijsberg staat symbool voor menselijk gedrag. Boven de waterlijn is gedrag zichtbaar. Je kunt waarnemen hoe iemand handelt en welk effect dit heeft. Om te begrijpen wat iemand beweegt moet je onder water duiken en onderzoeken wat iemand denkt, voelt, wil, motiveert en heeft geleerd van eerdere ervaringen.

'De ijsberg staat symbool voor menselijk gedrag. Boven de waterlijn is gedrag zichtbaar.'

Iconenset


Voor deze website hebben we een eigen unieke iconenset getekend die niet alleen op de website maar ook voor andere huisstijlmiddelen toegepast kunnen worden.

'Het team is opgebouwd door Aletta Wubben die al sinds 2003 werkzaam is in de wetenschappelijke wereld en goed kan beoordelen welke professional het beste kan worden ingezet. '

Speciale fotobewerkingstechniek


Om het onderscheidend vermogen van de website te vergroten hebben we gebruikt gemaakt van speciale fotobewerkingstechnieken. Dit geeft een mooi en artistiek effect wat weer goed aansluit bij de look-and-feel van de website.Bekijk het project
Deel het met de wereld:

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?helpt je graag verder!
Volgende Case
Cafe Marakesh