Cases & Projecten.
Veel meer dan alleen mooie plaatjes

Creatief maatwerk

Recente cases

#trots

Wij werken vanuit een kantoor in Vlaardingen versterkt door een breed netwerk van specialisten uit de regio. Geen opdracht is ons te groot,
maar voelen ons niet te groot voor het kleinere werk. Uw merk is ons werk, van MKB tot Multinational. Onder de rook van Rotterdam door een stel
developers, ontwerpers en control freaks.

3Dmakelaars

3Dmakelaars is in 2008 opgericht met als doel hun klanten totaal te ontzorgen met een zo goed mogelijk resultaat. De 3D’s in hun bedrijfsnaam; Dynamisch, Duidelijk en Daadkrachtig combineren zij met een persoonlijk aanpak en aanstekelijk enthousiasme. Deze kernwaarden moesten terugkomen in de nieuwe visuele identiteit. Het resultaat spreekt voor zich...

Lees meer

Club Vers

Sinds april 2016 is Club Vers in Den Haag (geopend van 7.30 tot 20.00 uur) dé plek om in een huiselijke omgeving te genieten van gezonde, hippe en bovenal lekkere gerechten! Hier kunnen gasten genieten zonder schuldgevoel, want het motto is: verser, gezonder én lekkerder!

Lees meer

Cafe Marakesh

Café Marakesh, een heerlijke koffielikeur, op basis van de beste Arabica koffiebonen. Café Marakesh is heerlijk puur of in de mix, maar ook onweerstaanbaar in een gerecht of dessert. Wij mochten deze website in opdracht van Inspirits premium drinks in Arabische sferen ontwerpen en bouwen.

Lees meer

Bundelz

Bundelz (onderdeel van Nationale-Nederlanden) is een prepaid autoverzekering en super simpel. Je koopt een bundel van 1.000 km. Is je bundel op? Dan koop je gewoon een nieuwe. Voor Bundelz hebben wij de website ontworpen en gebouwd, infographics gemaakt en een animatie video geproduceerd.

Lees meer

Fairtrade Westland

De gemeente Westland wil in 2018 een Fairtrade Gemeente zijn. Het is daarom de bedoeling dat steeds meer bedrijven, scholen en supermarkten in het Westland enthousiast worden voor de verkoop van fairtrade producten. Een vrolijk logo en duidelijke website mochten dus zeker niet ontbreken. Aan ons de opdracht deze te ontwerpen en realiseren!

Lees meer

Dailyflex

Dailyflex is een specialist op het gebied van flexwerk, werving en selectie, payroll en personeel en organisatie. Zo biedt Dailyflex hun expertises aan door middel van deze vier producten en richten zij zich voornamelijk op de sectoren Bloemen- en Plantenimport en -export, Glastuinbouw en Sierteelt.

Lees meer

Out of their Minds


Projecten

Gewoon omdat het kan

#klantenkring

JOGG Vlaardingen

Fris en eigentijds webdesign

Aletta Wubben

Webdesign en development

De Bibliotheek

Design en videoproducties

NederlandsCyberCollectief

Webdesign en videoproducties

Future Magazine

The GoodPeople

Sport Helpt

Heftronic scheepselectronica

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Hoogerwerf Office Experience

Europe Steel Center

FOBID Netherlands Library Forum

Economische Adviesraad Vlaardingen

Marcel van Dijk

Waterweg Werkt

Regionale campagne

MarTest Cambrian

Van der Waay