Cases & Projecten.
Veel meer dan alleen mooie plaatjes

Creatief maatwerk

Recente cases

#trots

Wij werken vanuit een kantoor in Vlaardingen versterkt door een breed netwerk van specialisten uit de regio. Geen opdracht is ons te groot, maar voelen ons niet te groot voor het kleinere werk. Uw merk is ons werk, van MKB tot Multinational. Onder de rook van Rotterdam door een stel developers, ontwerpers en control freaks.

3Dmakelaars

3Dmakelaars is in 2008 opgericht met als doel kopers en verkopers van een woning totaal te ontzorgen met een zo goed mogelijk resultaat. De drie D’s in de bedrijfsnaam staan voor de kernwaardes Dynamisch, Duidelijk en Daadkrachtig. Deze combineren zij met een persoonlijk aanpak en aanstekelijk enthousiasme. Na bijna tien jaar was het tijd voor een nieuw logo, waarin deze drie kernwaardes moesten terugkomen. Het resultaat spreekt voor zich!

Lees meer

Club Vers

Een nieuw bedrijf met hoge ambities: doorgroeien naar een winkelketen waarin gezond, biologisch en bovenal 'verantwoord lekker' eten centraal staat. Maar waar begin je dan? Een pakkende naam en een visuele identiteit zijn een goed starpunt en bovendien van groot belang. Met een uitstekend ondernemingsplan als leidraad hebben wij hier onze creativiteit en grafische skills op los gelaten en zo werd Club Vers geboren.

Lees meer

Cafe Marakesh

Café Marakesh, een heerlijke koffielikeur op basis van de beste Arabica koffiebonen. Café Marakesh is heerlijk puur of in de mix, maar ook onweerstaanbaar in een gerecht of dessert. In opdracht van Inspirits Premium Drinks mochten wij de nieuwe website in Arabische sferen ontwerpen en bouwen.

Lees meer

Bundelz

Bundelz (onderdeel van Nationale-Nederlanden) is een prepaid autoverzekering en super simpel. Je koopt een bundel van 1.000 km. Is je bundel op? Dan koop je gewoon een nieuwe. Voor Bundelz hebben wij de website ontworpen en gebouwd, infographics gemaakt en een animatie video geproduceerd.

Lees meer

Fairtrade Westland

De gemeente Westland wil in 2018 een Fairtrade Gemeente zijn. Het is daarom de bedoeling dat steeds meer bedrijven, scholen en supermarkten in het Westland enthousiast worden voor de verkoop van fairtrade producten. Een vrolijk logo en duidelijke website mochten dus zeker niet ontbreken. Aan ons de taak deze te ontwerpen en realiseren!

Lees meer

Dailyflex

Dailyflex is een specialist op het gebied van flexwerk, werving en selectie, payroll en personeel en organisatie. Een persoonlijke werkwijze waarbij kwaliteit en service de boventoon voeren, is bij Dailyflex altijd het uitgangspunt. Zij gaan voor een op maat gemaakte aanpak, net als wij. Het resultaat is een afspiegeling de organisatie in de vorm van een moderne en gebruiksvriendelijke website.

Lees meer

Out of their Minds


Projecten

Gewoon omdat het kan

#klantenkring

JOGG Vlaardingen

Fris en eigentijds webdesign

Aletta Wubben

Webdesign en development

De Bibliotheek

Design en videoproducties

NederlandsCyberCollectief

Webdesign en videoproducties

Future Magazine

The GoodPeople

Sport Helpt

Heftronic scheepselectronica

Zorgorganisatie Eerste Lijn

Hoogerwerf Office Experience

Europe Steel Center

FOBID Netherlands Library Forum

Economische Adviesraad Vlaardingen

Marcel van Dijk

Waterweg Werkt

Regionale campagne

MarTest Cambrian

Van der Waay