menu sluiten
pink curve top
Ontwerpen Corporate Identity Ontwerpen Corporate Identity

Ontwerpen Corporate Identity.

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe corporate identity? The MindOffice ontwerpt deze graag voor u! The MindOffice is gevestigd in Vlaardingen, in de buurt van . Ons team bestaat uit creatieve en gepassioneerde ondernemers, ieder met een eigen specialisme op het gebied van concept, design en development.

Keith Meijer Door Keith Meijer

.

Is uw bedrijf toe aan een nieuwe corporate identity? The MindOffice ontwerpt deze graag voor u!

The MindOffice is gevestigd in Vlaardingen, in de buurt van @views_plaatsnaam@. Ons team bestaat uit creatieve en gepassioneerde ondernemers, ieder met een eigen specialisme op het gebied van concept, design en development.

Onze art director heeft veel ervaring met het ontwerpen van een nieuwe corporate identity en zorgt ervoor dat deze een visueel verlengstuk wordt van uw bedrijf. Dit is immers het eerste wat een klant aan uw bedrijf opvalt

Tijdens een persoonlijk gesprek met onze art director wordt er gekeken hoe u de kernwaardes van uw bedrijf zou willen uitdragen. Nadat de ideeën en wensen verzamelt zijn, wordt er een nieuwe corporate identity ontworpen waarbij de kernwaardes vertaalt worden naar een visuele identiteit.

Een nieuwe corporate identity is een goed moment om deze stijl terug te laten komen in briefpapier, visitekaartjes of ander drukwerk. Natuurlijk kunnen wij ook een nieuwe website voor u ontwerpen waar de nieuwe identiteit perfect in terugkomt.

Dus is uw bedrijf gevestigd in de buurt van @views_plaatsnaam@ en zou u een nieuwe corporate identity willen voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op met The MindOffice.

  • 20 jaar ervaring
  • Diverse branches
  • Multi-disciplinair team
  • Strategisch en creatief
  • +100

Op zoek naar een nieuwe identiteit?

Keith helpt je graag verder!

  • Keith Meijer
  • 010 - 435 07 50
Contact opnemen
Ontwerpen Corporate Identity

Werkwijze.

Veelgestelde vragen.

Creativiteit valt niet te automatiseren vinden wij. Daarom ontwerpen wij zo goed als alles op maat. Of het nu gaat om het ontwerpen van een brochure of een website, we proberen er altijd een unieke twist aan te geven. Uiteraard is de klant wel vrij om aan te geven wat hij mooi vind. In de briefingsfase tasten we dit zo goed mogelijk af en zo werken we naar een mooi resultaat toe. Op het gebied van webdevelopment geld de regel... Zoveel mogelijk web-standaarden gebruikten en maatwerk waar het nodig is. Dus zowel technisch als visueel zijn wij flexibel om mee samen te werken en is elke opdracht uniek in zijn soort en aanpak.
Wij houden niet van ingewikkelde communicatiestromen. Daarom hebben wij geen dure projectmanagers maar schakel je direct met de persoon die de opdracht uitvoert, wel zo efficient en geen ruis op de lijn.

Reviews.

Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.