menu sluiten
pink curve top
Stichting Aanzet

Stichting Aanzet

Stichting Aanzet vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren opgroeien in een omgeving die hen laat groeien en bloeien. Zij adviseren, trainen en begeleiden ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten, opvang- en onderwijsorganisaties en gemeenten. Aan ons de taak om de  diverse projecten, cursussen en trainingen overzichtelijk en aantrekkelijk aan te bieden op een gloednieuwe website.

Complexe onderwerpen helder uitgelegd Vrijwilligerskrant

Stichting Aanzet.

Stichting Aanzet vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren opgroeien in een omgeving die hen laat groeien en bloeien. Zij adviseren, trainen en begeleiden ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten, opvang- en onderwijsorganisaties en gemeenten. Aan ons de taak om de diverse projecten, cursussen en trainingen overzichtelijk en aantrekkelijk aan te bieden op een gloednieuwe website.

De uitdaging
De uitdaging.

Het aanbod van Stichting Aanzet is breed, niet alleen in aanbod maar ook in doelgroep. De website moest bij alle doelgroepen aanspreken en duidelijk in gebruik zijn. Daarnaast heeft Stichting Aanzet een breed aanbod aan projecten die allemaal hun eigen gevoel en plekje op de website moesten krijgen. Wij hebben daarom ook gebruikt gemaakt van endorsed merkarchitectuur.

Stap voor stap.

Een website zo complex als die van Stichting Aanzet vergt naast creativiteit ook een hoop denkwerk. Daarom werkte we stap voor stap samen met Stichting Aanzet aan de website. Dit begon bij samen nadenken over de indeling van de website, om zo vervolgens pagina voor pagina af te stemmen welke informatie er op de pagina moest komen te staan. Dat scheelt een hoop aanpassen en schuiven achteraf.

Stap voor stap
Eenvoudig bij te houden
Eenvoudig bij te houden.

Ook Stichting Aanzet gebruikt Iris om de website up-to-date te houden. Gezamelijk hebben we de indeling en de werking van het CMS doorgenomen, zodat iedereen binnen de organisatie aan de slag kan met het aanpassen van de website.

“Samen op weg naar een mooie toekomst doormiddel van een herkenbare huisstijl!”

Zien wat wij kunnen
betekenen
voor jouw merk?
Maak een afspraak
Contact
Contact
Neem contact op met The MindOffice

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank
The MindOffice BV
Cincinnati Building
Schiedamsedijk 126
3134 KK Vlaardingen
KvK

78419689

BTW

NL861386541B01

Lees je termen die je niet begrijpt?

Bekijk onze kennisbank

Kom langs bij ons kantoor in Vlaardingen en ontdek de mogelijkheden waarmee je jouw merk op de kaart zet. Neem contact op en plan direct een afspraak.