Stichting Aanzet
Stichting Aanzet

Ontwerp en realisatie website

Stichting Aanzet

Stichting Aanzet vindt het belangrijk dat kinderen en jongeren opgroeien in een omgeving die hen laat groeien en bloeien. Zij adviseren, trainen en begeleiden ouders, pedagogisch medewerkers, leerkrachten, opvang- en onderwijsorganisaties en gemeenten. Aan ons de taak om de diverse projecten, cursussen en trainingen overzichtelijk en aantrekkelijk aan te bieden op een gloednieuwe website.
Stichting Aanzet

De uitdagingHet aanbod van Stichting Aanzet is breed, niet alleen in aanbod maar ook in doelgroep. De website moest bij alle doelgroepen aanspreken en duidelijk in gebruik zijn. Daarnaast heeft Stichting Aanzet een breed aanbod aan projecten die allemaal hun eigen gevoel en plekje op de website moesten krijgen. Wij hebben daarom ook gebruikt gemaakt van endorsed merkarchitectuur.

De uitdaging

Stap voor stapEen website zo complex als die van Stichting Aanzet vergt naast creativiteit ook een hoop denkwerk. Daarom werkte we stap voor stap samen met Stichting Aanzet aan de website. Dit begon bij samen nadenken over de indeling van de website, om zo vervolgens pagina voor pagina af te stemmen welke informatie er op de pagina moest komen te staan. Dat scheelt een hoop aanpassen en schuiven achteraf.

Stap voor stap

Out of their Minds

"Iets moois opleveren is fijn. De weg ernaartoe is minstens zo belangrijk. Fijn samenwerken met @TheMindOffice Dankjewel Michel, Cheyenne, Dimar, Martijn en Keith!" - Ethel van Deventer, communicatie Stichting Aanzet

Eenvoudig bij te houdenOok Stichting Aanzet gebruikt Iris om de website up-to-date te houden. Gezamelijk hebben we de indeling en de werking van het CMS doorgenomen, zodat iedereen binnen de organisatie aan de slag kan met het aanpassen van de website.

Eenvoudig bij te houden
“Samen op weg naar een mooie toekomst doormiddel van een herkenbare huisstijl!”
Cheyenne Ouwersloot

Wil jij met behulp van The MindOffice ook jouw bedrijf op de kaart zetten?

Cheyenne Ouwersloot helpt je graag verder!


Cheyenne Ouwersloot
010 435 07 50
cheyenne@themindoffice.nl

Volgende Case

Hello Mobility

Menu.

Menu

Simplicity is the ultimate form of sophistication
Leonardo da Vinci
There is no substitute for hard work
Thomas A. Edison
Creativity is contagious, pass it on...
Albert Einstein
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Henry Ford
Every mind needs friendly contact with other minds
Napoleon Hill
No matter what people tell you, words and ideas can change the world.
Robin Williams