Niet goed leesbaar? Klik hier >
/files/Nieuwsbrief/Bannernieuwsbrief.jpg
De laatste meters!
Het jaar vliegt voorbij, het is alweer december! Waar de wereld even lijkt stil te staan, hebben wij onze draai juist in leuke projecten gevonden. Met de feestdagen in zicht zijn wij nu met de laatste sprint van dit jaar bezig; een sprint waarin wij helemaal ons ei kwijt kunnen. Zo doen wij er alles aan om van 2020 voor onze klanten, ondanks alles, een succes te maken.
/files/Nieuwsbrief/TMO-2021.jpg
Exclusief: Een sneakpeak van onze propositie
Zoals je al hebt gelezen, blijft The MindOffice innoveren, wij staan intern nooit stil. Wij zijn momenteel bezig met de eerste fase van onze nieuwe website. Met deze nieuwe website komt er ook een nieuwe huisstijl. Graag delen wij deze exclusieve sneakpeak met jou.
/files/Nieuwsbrief/michel-mindoffice2.jpg
Media watch: Heb jij het Interview met Michel op Indebuurt.nl al gelezen?
Michel van Velzen raakte tien jaar geleden in de financiële crisis zijn baan kwijt. Hij besloot in het diepe te springen en startte voor zichzelf: eerst als freelancer, maar hij breidde zijn activiteiten al snel uit tot een bedrijf. Nu bestaat zijn reclamebureau The MindOffice tien jaar en werkt hij met een heel team van vormgevers, developers en marketeers. “Het maakt me trots dat al die mensen achter de filosofie van The MindOffice staan.”

Nieuwsgierig? Lees via deze link het volledige interview op Indebuurt.nl.
/files/Nieuwsbrief/franciscus.jpg
Infographic en animatievideo Franciscus Gasthuis & Vlietland
Het afgelopen jaar draaide het Franciscus Gasthuis & Vlietland een pilot waarbij drie geïntegreerde zorgeenheden (GZE) aan een nieuw programma begonnen. Het Franciscus Gasthuis & Vlietland vroeg ons deze complexe casuïstiek op een heldere manier uit te leggen. Wij hebben de progressie van deze pilot omgetoverd tot een infographic, die alle voortgang helder uitlegt. Ook maakte wij de animatievideo 'Naar het ziekenhuis tijdens coronavirus'. Ook deze productie is volledig gebaseerd op de inmiddels herkenbare beeldtaal die wij hebben ontwikkeld.
/files/Nieuwsbrief/thefuturepartners.jpg
Future Partners website
Wij hebben de website van The Future Partners, onderdeel van The Future Group, in een nieuw jasje gestoken. The Future Partners richt zich op IT-specialisten die voor zichzelf willen werken. Dankzij de slimme zzp-calculator kunnen potentiële deelnemers berekenen hoeveel zij zouden kunnen verdienen wanneer ze partner worden.
/files/Nieuwsbrief/merriekersemus.jpg
#merriekersemus – Rotterdam Partners
Via Finally an agency zijn wij in contact gekomen met Rotterdam Partners, het marketingbureau dat zich inzet voor het imago van de stad Rotterdam. Voor Rotterdam Partners realiseerden wij een digitale ansichtkaarttool. Hiervoor hebben wij onze eigen applicatie ‘FrameWork' gebruikt. Wil jij ook op een leuke en creatieve manier een kerstwens versturen? Gebruik dan de ‘kerstwens-tool’ die wij realiseerden!

#merriekersemus
/files/Nieuwsbrief/uniekkopie.jpg
UN1EKe realisatie
De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het ontwerpen en bouwen van de nieuwe website van UN1EK. Na veel werk en overleg kunnen we nu met trots zeggen dat er een UN1EKe website online is!

Waarom een nieuwe website? Er waren een aantal redenen: de uitstraling van de UN1EK website paste niet goed meer bij de organisatie, het was een ingewikkeld platform om te onderhouden en de informatie was soms lastig te vinden. Ons team heeft zich over al deze vraagstukken gebogen en het resultaat mag er zijn! De volgende stap in dit traject is het rebranden en verhuizen van de scholen en opvang websites. Een operatie waar we de komende tijd onze tanden in gaan zetten.
/files/Nieuwsbrief/kb.jpg
Populair jaarverslag KB | Nationale Bibliotheek
Van de KB kregen we de opdracht om het jaarverslag 2019 door te vertalen naar een verkorte variant. We hebben dit gedaan door de Highligts samen te vatten in een infographic. Naast de statische versie in PDF vorm hebben we dit ook doorvertraald naar een animatievideo... Het jaarverslag 2019 van de KB in vogelvlucht.
/files/Nieuwsbrief/blokjeom_advertenties_conversion_v38.jpg
Een 'blokje om' met een wandelcoach
Elke professional wil lekker in zijn of haar vel zitten. Het concept van de wandelcoach is opgezet om de prefrontale cortex in de hersenen van deze professionals te activeren. Hierdoor blijft hij of zij actief en stijgt de productiviteit en efficiëntie op de werkvloer. In opdracht van Movir en Kruxs hebben wij, om hun cliënten te bereiken, het communicatieconcept van de wandelcoach, inclusief logo en website, gerealiseerd.
/files/Nieuwsbrief/madern.jpg
Work in progress - Madern International
Het internationale graveringsbedrijf Madern Group uit Vlaardingen is met ons een samenwerking aangegaan voor de realisatie van hun nieuwe websites. Aan ons de taak om dit internationaal opererende bedrijf met een rijke historie, online weer op de kaart te zetten. Momenteel zijn we hier druk mee bezig maar we hopen gaan project in januari 2021 met de buitenwereld delen! Een mooi project waar al onze disciplines in samen komen.
/files/blog/Onduidelijkheid tussen UX en UI de wereld uit helpen_julia.jpg
User interface (UI) en user experience (UI)
Op het gebied van design investeerden wij in de afgelopen maanden veel in onszelf. Vooral in het vakgebied van user interface (UI) en user experience (UI) gebruiken wij steeds meer data. Dit zijn belangrijke variabelen voor het design van een website. Maar weet jij wat een UI- of UX-designer doet? En weet jij wat het verschil is tussen een UI- en UX-designer? Julia schreef een blog over het verschil tussen UI en UX.

Benieuwd naar de verschillen?

/files/cincinnati_voorgevel.jpg
Keep us in Mind!
Laten we hopen dat we 2020 gezond en wel achter ons kunnen laten. Wij mochten dit jaar veel mooie projecten afronden. Maar toch mist er iets: het persoonlijke contact met onze klanten. Een project is echt minder leuk wanneer we tijdens de realisatie niet of nauwelijks onze klant in levenden lijve kunnen zien. Daarom hopen wij dat we jullie, onze klanten, volgend jaar weer snel kunnen ontmoeten.

Hopelijk tot snel, blijf gezond en alvast fijne feestdagen gewenst!

The MindOffice
slogan.jpg
facebook twitter instagram linkedin
Onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Relatie van The MindOffice