Niet goed leesbaar? Klik hier
Re Minder .

Creatieve update vanuit The MindOffice
 

Terugkijken op 2022 en de start van 2023 .

Het nieuwe jaar is alweer in volle gang en Q1 dendert lekker door! Zo ook de ontwikkelingen binnen The MindOffice en de mooie projecten wie we met elkaar realiseren. Het jaar 2022 heeft onze verwachtingen weer overtroffen en de start van 2023 is veelbelovend! De kreet ‘Laten we het eens over jou hebben.’ heeft inmiddels geresulteerd in een hoop nieuwe aanvragen op het gebied van merkpositionering en branding. We hebben de afgelopen tijd veel gesprekken gevoerd met ondernemers die hulp nodig hebben met het vinden van de perfecte doorvertaling van hun bedrijfsplannen naar het ‘perfecte plaatje’. Straal naar buiten uit hoe je je van binnen voelt. Dit geld ook voor merken, bedrijven en diensten en wij buigen ons dagelijks met ons team over deze vraagstukken. 

We zijn in staat om met ons team de creatieve invulling volledig ‘inhouse’ te verzorgen. Van het ontwerpen van het logo tot aan het ontwikkelen van een website of het bedenken van een pakkende campagne met een opvallende promovideo. Met onze resultaat gerichte aanpak zorgen we met slimme online marketing strategieën ook nog eens voor meer leads en conversie. Nieuwe website Argos.


Een nieuwe 'verpakking'

Binnen een maand hebben wij voor Argos Packaging & Protection een nieuwe website mogen ontwerpen, bouwen én live gezet. In deze vrij korte periode is de oude website omgetoverd naar een meer fris, persoonlijk en gebruikersvriendelijk ontwerp die aansluit bij het toekomstbeeld van Argos. 

Argos is de specialist in slim verpakken en beschermen en biedt altijd een vakkundige oplossing. 'Het is onze missie om samen met jou slimmer te verpakken'. En hier draagt de nieuwe website aan mee!

Ook benieuwd naar het resultaat? Bekijk de website!
 
 Promovideo Bewust Veilig-dag.


Concept en creatie bewustwoordingscampagne 

Veilig en gezond werken is alle dagen van het jaar belangrijk. En op één dag wordt hier extra bij stil gestaan tijdens de Bewust Veilig-dag. De zevende editie is op woensdag 29 maart 2023. We verwachten dat honderden bedrijven in de bouw, techniek en onderhoud op die dag extra aandacht aan veilig en gezond werken besteden. 
Samen met contentpartner Stijlmeesters ontwikkelden wij het nieuwe en creatieve concept van deze campagne. We maakte een herkenbaar logo en produceerde een spoken-word stijl video om de campagne op opvallende wijze te lanceren. Ook hebben wij diverse communicatieuitngen vormgegeven in de vernieuwde huisstijl. Een duidelijke en daadkrachtige stijl... Want elk ongeval is er één te veel.
 
 Nieuwe identiteit voor de Heemtuin.


Flora en fauna in en vrolijk jasje

Voor de Heemtuin in Vlaardingen mochten wij een nieuwe visuele identiteit ontwerpen. De uitgangspunten die we voor het nieuwe logo gebruikt hebben zijn fris, vrolijk, flora en fauna met een knipoog naar Vlaardingen. Niemand beter dan onze fleurige collega Joy wist de oude identiteit om te toveren naar een prachtige nieuwe vertaling van de Heemtuin.

Ter voorbereiding op het project hebben we een rondleiding gehad in deze groene oase van 1,3 hectare groot met zo’n 400 plantsoorten. Hier hebben we een goede indruk gekregen en fraaie ideeën opgedaan.

De nieuwe identiteit is onder andere te bewonderen op de website en op het toegangsbord bij de ingang van de tuin. Neem eens een bezoek aan dit bijzondere plekje en aanschouw het toegangsbord ter plekke.
 
 Het Ondernemers Festival.


Open voor verbinding

Het Ondernemers Festival is een initiatief van de gemeente Zoetermeer en The Future Group. Ze legde bij ons het vraagstuk neer om dit nieuwe initiatief op een creatieve manier, afgestemd op de doelgroepen, in de markt te zetten. We ontwikkelden het campagne concept, de slogan, de visuele identiteit en de beeldtaal in een recordtempo. Voor de bouw van de website werkte we samen met Fluxility. Een webbureau uit Zoetermeer welke wij al eerder voorzien hadden van een rebranding en nog regelmatig mee samenwerken. De website staat inmiddels live, de HTML-5 banners draaien en de outdoor-campagne gaat binnenkort van start. Kortom, ook in Zoetermeer nemen wij het over!

 
 KNMG: Artsenfederatie.


Verloop van een rebrandingstraject


Begin vorig jaar zijn wij begonnen aan het rebrandingstraject voor KNMG, de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst. We zijn toen gestart met de rebranding van het jaarverslag. Inmiddels hebben we de nieuwe stijl ook doorgevoerd in het kwartaalmagazine. Deze interactieve pdf is zoals voorheen voorzien van handige navigatie naar URL’s, bronnen en contactpersonen.

Naast het jaarverslag en het kwartaalmagazine is er ook een bannerset ontworpen. De bannerset is speciaal voor de KNMG artsen podcast ontwikkeld en heeft een hele eigen styling gekregen waardoor deze goed opvalt.

In de toekomst zullen we ook de doorvertaling naar andere uitingen maken (bijvoorbeeld de website). Een mooi voorbeeld van een gefaseerd brandingstraject en het resultaat mag er zijn!
 
 Video Groen van Prinstererlyceum.


Groenemorgen!

Voor het Lentiz Groen van Prinsterer lyceum kregen wij de opdracht een promovideo te produceren om de school op een originele manier op de kaart te zetten. Als concept kwamen wij met het idee ' Groenemorgen, Groenemiddag!' en bepaalde hiermee de stijl van de video met een moodboard om de essentie in één keer te raken. We ontwikkelde een script en een storyboard en hebben draaidagen op de school gehad om het materiaal te schieten wat wij voor ons zagen. Het moest een combinatie worden tussen 'Saved by the Bell' en een vleugje 'Stranger Things' met allerlei hedendaagse invloeden (TikTok) die leerlingen aanspreken. Met deze High-end productie hebben we de school weer helemaal op de kaart gezet!
 
 Interactieve kaart Broekpolder.


De Broekpolder is een prachtig 400 ha. groot en groen natuur- en recreatiegebied. Je kunt hier volop wandelen, fietsen, mountainbiken, skaten, spelen en sporten. Dicht bij de stad Vlaardingen en omsloten door het water van de Vlaardingse Vaart en de vlieten is het een zeer waardevolle groene plek voor bewoners in de regio.

In opdracht van de Gemeente Vlaardingen hebben wij een isometrische kaart ingetekend en ontwikkelde wij een interactieve kaart om de bodemsanering en herinrichting van de Broekpolder visueel weer te geven. De interactieve kaart is volledig webbased opgeleverd met een klikbare legenda.
 

Wat kan je van The MindOffice in 2023 verwachten?

We hopen dit jaar onze groei te continueren, maar vooral te optimaliseren in het belang van onze klanten. Ons team zal daarom binnenkort weer versterkt worden met een nieuwe MindOfficer. Ook zullen we weer regelmatig van ons laten horen. Van inspirerende klantcases en praktische tips tot aan trends en ontwikkelingen in de markt, in onze nieuwsbrief reMINDer vind je alle informatie die je nodig hebt om je merk naar een hoger niveau te tillen. We delen graag onze kennis en ervaring met jou, zodat jij ook kunt profiteren van onze expertise.
We kijken er naar uit om je te informeren en inspireren!

Ook benieuwd naar onze crealisatie mogelijkheden?
Volg onze social media!

linkedin icon linkedin icon linkedin icon linkedin icon


Wij nemen het over.


 
  Nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Meld je af. themindoffice.nl