Niet goed leesbaar? Klik hier
Re Minder .

Creatieve update vanuit The MindOffice
 

TMO wenst je een fijne zomer .

De zomer is in volle gang en bij The MindOffice bruist het van de stralende energie! We hebben de afgelopen maanden volop gewerkt aan nieuwe, spannende projecten die we graag met je delen in deze gloednieuwe ReMinder.

Van innovatieve websitelanceringen tot frisse rebrandings en doelgerichte social mediacampagnes, ons team heeft de afgelopen periode goed benut om de creativiteit te laten bloeien.

Dus neem een momentje, geniet van een verkoelend drankje, en ontdek de hoogtepunten van dit seizoen. We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij!

Veel leesplezier,
The MindOfficers Vernieuwde, zomerse stijl voor Het Stadsstrand.


Het Stadsstrand is niet meer weg te denken uit de regio, dé showstopper van Vlaardingen. Daarom zijn wij ook enorm trots om hier als team ons steentje aan bij te dragen.

Elk jaar verfrissen we de huisstijl en zorgen we ervoor dat de website helemaal klaar is voor het aankomende seizoen. Ook hebben we de socials onder onze hoede, draaien we advertenties en leveren we het juiste drukwerk op locatie. Zo nemen wij het over voor Het Stadsstrand.

Met deze tropische huisstijl krijg je toch spontaan zin in de zomer?
 
 UN1EK: Prachtlocatie voor PolderPracht.


UN1EK's nieuwste opvanglocatie is open: PolderPracht in Vlaardingen! Wij hebben met veel enthousiasme gewerkt aan dit project en zijn enorm trots op het eindresultaat.

PolderPracht is - tot nu toe - misschien wel één van onze grootste projecten van dit jaar. Eerder vertelden we al over de unieke visuele identiteit die we hebben ontworpen voor de opvanglocatie, maar dit kwartaal hebben we het nieuwe merk echt tot leven zien komen. Van signing, belettering en bestickering tot on- en offline campagnes; het hele team is betrokken geweest bij dit fantastische project. 

Wij zijn ontzettend trots op deze samenwerking met UN1EK en kijken uit naar de positieve impact die de kleurrijke omgeving zal hebben op de kinderen van PolderPracht.
 
 Fast forward & rewind: 60 jaar Hoogerwerf.


We zijn trots op onze creatieve bijdrage aan het jubileumjaar van Hoogerwerf, dat dit jaar zijn 60-jarig bestaan viert! Voor deze bijzondere mijlpaal hebben we een speciaal concept bedacht, het jubileumlogo en een feestelijke huisstijl ontworpen. Bovendien hebben we een jubileumpagina gelanceerd en feestelijke uitnodigingen verstuurd voor het grote jubileumfeest eind september. 

Meer weten over de rijke geschiedenis van Hoogerwerf?
 
 Visuele update voor The Future Group.


The Future Group is een groot collectief dat geen IT-uitdaging uit de weg gaat. De samenwerking met The MindOffice is er één die al jaren loopt en daarom mochten wij aan de slag met een visuele update voor deze trouwe klant.

Op basis van het nieuwe merkverhaal hebben we de visuele identiteit, huisstijl en beeldtaal opnieuw vormgegeven. Alles kwam samen in de gloednieuwe website die we hebben ontworpen. Dit project is een weerspiegeling van onze creativiteit, strategische branding en dynamische samenwerking.

Neem een kijkje op de nieuwe website van The Future Group en ontdek hoe we de visie tot leven hebben gebracht!
 
 Geslaagd met Theorie Foutloos.


We zijn erg trots om de lancering van de nieuwe website voor Theorie Foutloos in de schijnwerpers te zetten!

Theorie Foutloos is een online platform dat cursussen biedt voor het auto, motor en bromfiets theorie-examen. Een interactieve website gebouwd op unieke software; dit bijzondere project laat de grote veelzijdigheid en brede expertise van ons team zien.

Voor deze opdracht hebben we op maat gemaakte software gebruikt, perfect afgestemd op de behoeften van onze klant. Het resultaat is een dynamisch en gebruiksvriendelijk platform dat leren leuk en efficiënt maakt.
 
 LIVE: Gloednieuwe websites.


De afgelopen periode hebben we alles behalve stil gezeten op het gebied van websites. Zo hebben we meerdere innovatieve websites opgeleverd in het tweede kwartaal. 

Combiwel Junior

Combiwel Junior zet zich in voor de jeugd in Amsterdam, met een grote diversiteit aan activiteiten en ondersteuning. Bij The MindOffice hebben we hard gewerkt om een frisse, gebruiksvriendelijke en informatieve website te creëren die perfect aansluit bij hun missie.

Bekijk hier de vernieuwde website en ontdek hoe Combiwel Junior kinderen helpt groeien en bloeien in een veilige en stimulerende omgeving.

Nefemed

Nefemed is uitgegroeid tot een grote zelfstandige belangenorganisatie voor medische hulpmiddelen en technologie. Bij deze mate van zelfstandigheid hoort natuurlijk een moderne look & feel die naadloos samenkomt op een gloednieuwe website. Een inhoudelijke omgeving met veel belangrijke content, die we een waardevolle plek hebben gegeven op het vernieuwde platform. Neem hier een kijkje op de website van Nefemed.

Brand Awareness

Uit eigen ervaring hebben we geleerd hoe snel een brand kan uitbreken en hoeveel schade het kan veroorzaken, nadat ons eigen pand in 2019 in rook opging. Daarom gaat deze klant ons extra nauw aan het hart. Met de cadeauboxen van Brand Awareness bescherm je niet alleen jezelf, maar ook je collega's en relaties. Investeren in veiligheid is investeren in een zorgeloze toekomst.

Zorg dat je brandveiligheid op orde is en bezoek hier de gloednieuwe website van Brand Awareness.


 
 Loading... Rebranding The MindOffice.


Bij The MindOffice zijn we bezig met een flinke upgrade: onze eigen rebranding! We geven je graag een exclusieve sneak peek in wat we achter de schermen aan het creëren zijn.

Zo bouwen we aan een nieuwe, interactieve website die je terugbrengt naar 8-bit gaming, met speelse elementen, retro graphics en een gebruikerservaring die zowel leuk als intuïtief is. Ons eigen team staat centraal in deze rebranding en daarom was het tijd voor een fotoshoot waarbij onze collega's in unieke, creatieve settings werden vastgelegd.

De nieuwe stijl rollen we ook uit in ons eigen kantoor. Samen bouwen we aan een creatieve werkruimte die onze creativiteit stimuleert. We kunnen niet wachten om het eindresultaat met jullie te delen. Blijf op de hoogte voor meer updates en de officiële lancering!
 


Volg onze social media!

linkedin icon linkedin icon linkedin icon linkedin icon


Wij nemen het over.


 
  Nieuwsbrieven niet meer ontvangen? Meld je af. themindoffice.nl